Márton-napi fogások füsttel

A Márton nap szimbolikájához és hagyományaihoz kapcsolódik képzésünk, hiszen a liba lesz a fő alapanyag, és az ilyenkor szokásos tűzgyújtás egyik velejárója, a füst, a fő ízesítőnk. A magyar konyha hagyományos alapjaira is építünk, de a modern, és a nemzetközi inspirációk is kiemelt szerepet kapnak. Séfünk előszeretettel használja a füstöt az ételek ízének a fokozásához, így a liba különböző részeihez legjobban illő módszert foglya használni.

Márton-napi fogások füsttel

A képzés során elkészülő ételek sora egyelőre legyen meglepetés.

 

Időpont: 2025.10.21. 9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.


Oktató: RESZKETŐ TAMÁS


A képzés ára: 24.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre