Mártások az alapoktól a káprázatig

Ahogy a házépítésnél elengedhetetlen a biztos alapozás, úgy az ételek, mártások készítésénél is megkerülhetetlenek a biztos alapok. A klasszikusokat ízben és látványban is tovább fokozhatjuk egy-egy kisebb nagyobb csavarral, így tökéletesítve a tányérra kerülő étket. Séfünk igazán elhivatott rajongója a mártásoknak, így többek között ezért is biztosak lehetünk benne, hogy mindenki megalapozott tudással gazdagodik a képzés végére.

Mártások az alapoktól a káprázatig

A kurzus során az alábbi ételek készülnek:

  • Kagylómártás
  • Jus
  • Fehér paradicsommártás
  • Bisque
  • Medvehagymás burgonyamártás
  • Hagyma velouté

 

Időpont: 2024.11.18. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: DALNOKI BENCE

 

A képzés ára: 19.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre