marháskodva

A szarvasmarha egy igazán jellegzetes alapanyagunk. A mostani alkalommal a résztvevők Dóczi Györgytől kapnak elkészítési javaslatokat, ízkombinációkat. A francia bisztró hagyományaira épített receptekkel akadémistáink új ötletekkel gazdagodnak majd.

A kurzus során elkészített ételek:

  • Marha carpaccio, szár zeller, kaviár
  • Borjú szűz, gomba, kukorica, gyömbér
  • Marha steak, Fregola sarda, kagyló, petrezselyem krém


Időpont:
2021.01.21. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: DÓCZI GYÖRGY

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

Érdekel a képzés?
A lenti gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem