Kenyérsütés az étteremben

Kenyérsütés az étteremben vagy otthon, de hogyan? Hogy tud a kenyerünk mindennap ugyanolyan jó lenni? Mi a különbség a lisztek között? Mi a kovász? Mi az anyatészta? Hogyan lesz jó lassú és gyors érleléssel a tésztánk? Ezekre a kérdésekre kapunk választ kurzusunkon a kenyerek színes világából.

Kenyérsütés az étteremben

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Kovászok, anya tészták, hibrid technológiák
  • briós, rozsos csiga, toast kenyér
  • party zsömle, sörös magvas vekni
  • baguette, focaccia

 

Időpont: 2024.04.18. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: GALGÓCZI GÁBOR

 

A képzés ára: 19.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre