Hazai halak

Manapság már könnyen elérhetőek a friss, kitűnő minőségű édesvízi halak.  Sok embernek a rossz tapasztalatok miatt nem a kedvence, de a megfelelő technológiával elkészítve mindenkinek bátran ajánlhatóak. Hiszen sokkal frissebb és szerethetőbb ízeket kapunk így.  Természetesen előfordulnak markánsabb és könnyedebb ízvilággal, vagy zsírosabb, szárazabb hússal rendelkezők. A képzés során három hazai halfajtából elkészített bisztró fogások elkészítésével fogják a résztvevők elsajátítani a lehető legjobb felhasználásukat.

Hazai halak

A kurzus során az alábbi ételek készülnek:

  • Pisztráng
  • Harcsa
  • Tokhal

 

Időpont: 2025.05.12. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: KOVACSICS ISTVÁN

 

A képzés ára: 24.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre