Hamburger

A képzés során foglalkozunk a klasszikus hamburger, és az alternatív burgerek készítésével is. A különböző hús és vegán pogácsák, a buci előkészítésével, sütésével. Hiszen ezek adják az alapot. A többi alkatrész sem maradhat ki a repertoárból, kiemelten fontos, hogy a legoptimálisabb szósszal, kiegészítőkkel kínáljuk a burgerünket. A tálalás sem maradhat ki a folyamatból. A résztvevők új ötletekkel inspirálódhatnak a saját kreációjuk megálmodásához, és megvalósításához.

Hamburger

A képzés során készülő ételek sora legyen meglepetés!

 

Időpont: 2025.11.24. 9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.


Oktató: RESZKETŐ TAMÁS


A képzés ára: 24.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre