Hagyma mindenek felett

Hazánk ikonikus alapanyaga a hagyma, amely fajtái közül a legkiválóbb a makói. Rengeteg receptünk kezdődik egy jó fej hagymával, majd változatosan folytatódik a felhasználásában. Természetesen rengeteg hagymafajta létezik a világban, és még több hagymán alapuló étel. Ízükben, kinézetükben, csípősségükben, húsuk állagában is eltérőek lehetnek.  Milyen módon, és miért pont így tudjuk a legjobban felhasználni, miképpen tudjuk a legtöbbet, legváltozatosabban kihozni ebből a csodálatos alapanyagból? Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolására, a hagyma lehető legjobb megismerésére épül képzésünk.

Hagyma mindenek felett

A képzés során készülő ételek sora legyen meglepetés!

 

Időpont: 2025.11.17. 9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.


Oktató: DALNOKI BENCE


A képzés ára: 24.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre