Gulyás mindörökké

A gulyásleves hazánk legismertebb és talán mondhatjuk, hogy legelismertebb étele. Ezért is kiemelten fontos, hogy jót készítsünk vendégeinknek. Több fajtája fordul elő hazánkban, technológiai, ízesítési, és alapanyag eltérésekkel. Réges-régen, már a pirospaprika elterjedése előtt is készítettek gulyáslevest, jelenleg is készítenek, és reméljük a jövőben is fognak készíteni. A hagyományoknak és a fennmaradt feljegyzéseknek megfelelően terítékre kerül a pirospaprika elterjedése előtti időkre megemlékező módozat, a jelenlegi szokásoknak megfelelő, és egy a „jövőbe” kitekintő is.

Rentábilis bisztrókonyha

A múlt, a jelen és a "jövő" gulyáslevese

 

Időpont: 2025.10.13. 9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.


Oktató: DALNOKI BENCE


A képzés ára: 24.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre