Füst hidegen-melegen

A természetes, kellemes füst aroma mindig ínycsiklandóan hat az érzékszervekre. Egyre több módszerrel adhatjuk meg ezt a fajta jóleső, karakteres ízt ételeinknek. Szerencsére a mai eszközök egy része akár zárt térben, kis mennyiségű alapanyagnál is jól, és gazdaságosan használható. Utánozhatatlan karaktert adhatunk egyaránt hideg és meleg füstöléssel, hidegen és melegen tálalt fogásainknak. Az előételektől kezdve a desszertekig használható.

Rentábilis bisztrókonyha

A képzés során készülő ételek sora legyen meglepetés!

 

Időpont: 2025.05.28. 9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.


Oktató: RESZKETŐ TAMÁS


A képzés ára: 24.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre