Füst a bisztróban

A természetes, kellemes füst aroma mindig ínycsiklandóan hat az érzékszervekre. Egyre több módszerrel adhatjuk meg ezt a fajta jóleső, karakteres ízt ételeinknek. Szerencsére a mai eszközök egy része akár zárt térben, kis mennyiségű alapanyagnál is jól, és gazdaságosan használható. Utánozhatatlan karaktert adhatunk egyaránt hideg és meleg füstöléssel, hidegen és melegen tálalt fogásainknak.

Füst a bisztróban

A képzés során a bisztrókonyha szellemiségében, a szezonalitásnak megfelelően készülnek az ételek.

 

Időpont: 2024.10.17. 9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató: RESZKETŐ TAMÁS

A képzés ára: 19.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre