Fenntartható bisztrókonyha, növényi alapokon

A gyakorlat során bisztró típusú főételek készülnek szezonális gyökérzöldségekből, különös tekintettel a céklára és a burgonyára, amelyeket különleges konyhatechnológiai eljárásokkal teszünk izgalmassá és ízletessé. Megismerkedünk a hüvelyesek fő elemként való felhasználásának módjával, valamint olyan nagyszerű hazai alapanyagokkal, mint például a cirokgyöngy, amelyeket köretként használunk fel. Ez az ideális képzés azoknak a szakembereknek és tapasztaltabb hobbiszakácsoknak, akik szeretnének a sokszínű vendégigényeknek magas színvonalon megfelelni, új alapanyagokat és technológiákat megismerni, ezzel is színesítve és frissen tartva szakmai tudásukat.

Fenntartható bisztrókonyha, növényi alapokon

A képzés során az alábbi ételekkel fogunk dolgozni: Zöldség, gyümölcs, gabona, “fülétől a farkáig”, kocsánytól a virágig, héjától a magjáig

Időpont: 2025.02.17. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: ZSOLNAY GERGELY

 

A képzés ára: 24.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre