Éttermi kelt tészták növényi alapokon

A képzés során elmélyülünk a vegán kelt tészták világában, megismerkedünk az élesztős tészták növényi változataival, valamint a növényi tejek, olajok, magvajak és tojáshelyettesítők szerepével és működésével a kelt tésztákban. Egészségügyi kitekintés keretében beszélünk a finomított cukor és állati eredetű alapanyagok elhagyásának előnyeiről, valamint arról, milyen növényi alternatívákat érdemes választani. A gyakorlati részben megtanuljuk a vegán édes és sós kelt tészták elkészítésének lépéseit, a dagasztás, kelesztés és formázás technikáit, illetve azt, hogyan érhető el foszlós, puha állag tej és tojás nélkül is.

Éttermi kelt tészták növényi alapokon

96 órás lángostól a kőttes palacsintán át, az aranygaluskáig.

 

Időpont: 2025.11.19. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: ZSOLNAY GERGELY

 

A képzés ára: 24.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre