Előételek az ünnepi asztalon

Az előételek minden étlap elengedhetetlen alkotóelemei. Szerepük nem elhanyagolható, hiszen az egész étkezés hangulatát megalapozhatjuk velük, és elfogyasztásuk után minden vendég nyugodtabban várja ki a fő fogások megérkezését. Természetesen élményként is színesítik az étkezést, ezáltal egy ünnepi ételsor elengedhetetlen részének tekinthetjük őket. Ugyanakkor ezen fogásoknak nem csak a menüsorban van helyük. A legtöbb tökéletesen feltálalható egy büfé asztalon is.

Előételek az ünnepi asztalon

A képzés során készülő ételek:

  • Libamáj parfait alma burokban dió textura
  • Langyos préselt borju láb házi harissa és tartar espuma
  • Polip carpaccio “tojásos lecsó”

 

Időpont: 2025.11.25. 9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.


Oktató: KOVACSICS ISTVÁN


A képzés ára: 24.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre