Édesvízi halak a bisztróban

Manapság már könnyen elérhetőek a friss, kitűnő minőségű édesvízi halak. Természetesen továbbra sem lesz mindegyik mindenki kedvence, de a kevésbé szálkás fajták megfelelően elkészítve mindenkinek bátran ajánlhatóak. Természetesen ezek között is előfordulnak markánsabb és könnyedebb ízvilággal, vagy zsírosabb, szárazabb hússal rendelkezők. A képzés során hazai halaink közül fog választani az oktató, hogy a bisztró és a magyar konyha szellemiségében alkotott fogások elkészítésén keresztül tanítsa meg a résztvevőket a lehető legjobb felhasználásra.

Édesvizi halak a bisztróban

Halak, amikből a terítékre kerül majd 3 kiválasztott:

  • kecsege, tokhal, szürke harcsa, egész süllő, pisztráng

 

Időpont: 2024.06.04. 9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató: HARASZTI ZSOLT

A képzés ára: 19.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre