BBQ szárnyasok

A BBQ-ról a legtöbb embernek a hatalmas marha és méretes sertéssültek jutnak az eszükbe. Azonban a szárnyasokból is lehet csodálatos BBQ fogásokat készíteni. Fontos, hogy hőkezelési fokban és időben a megfelelőt válasszuk. Természetesen fűszerezésükben és előkészítésükben is mást kívánnak meg, mint a zsírban, erős kötőszövetekben gazdagabb húsrészek. A képzésből, mint máskor, most sem maradhatnak ki a köretek és egyéb kiegészítők.

BBQ szárnyasok

A kurzus során az alábbi ételek készülnek:

  • Buffalo csirkeszárny kéksajtmártással, angol zellerrel
  • Pulled duck káposztás tócsniban
  • Kacsamell grillezve, sültalmapürével

 

Időpont: 2024.06.12. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: NÉMETH TAMÁS

 

A képzés ára: 19.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre