Ázsiai levesek

A Távol-Kelet sokszínűsége a leveseikben is megnyilvánul. Gazdag és változatos alapanyag-felhasználásuknak köszönhetően egyedi ízekkel találkozhatunk. Az autentikus ízeket megkóstolva garantáltan ezeket fogjuk keresni, és ezek lesznek, amiket vendégeinknek is elkészítenénk. Természetesen új ételek alkotásához is ihletést kaphatunk ezeknek a fogásoknak a segítségével. Gábor néhány meghatározó ázsiai leves elkészítési módját tanítja meg a képzésen a résztvevőknek.

Ázsiai levesek

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Tom yum khai, Tom kha gai
  • Pho, Miso

 

Időpont: 2024.02.07. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: GALGÓCZI GÁBOR

 

A képzés ára: 19.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre