steaksütés otthon

A steak minden húsimádó számára az igazi kedvenc. A tanfolyamon a résztvevők megtanulhatják a bélszín és rostélyos (rib-eye) steak készítését. Különböző sütési, érlelési, ízesítési módokat ismerhetnek meg a hozzájuk illő köretekkel, mártásokkal.

Steaksütés otthon

A KÉPZÉS MEGTELT!

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Bélszín, rostélyos (rib-eye), fartő
  • Pirított laskagomba és ecetes hagyma
  • Chimichurri és gremolata
  • Sült fokhagymás zellerpüré és rozmaringos sült burgonya
  • Pecsenyelé és zöldbors-mártás

 

 

Időpont: 2024.03.13. 18:00 - 22:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

 

Oktató: GÁLICZ ISTVÁN

 

A képzés ára: bruttó 24.990 Ft/fő