Különlegességek az ünnepi asztalon

Az ünnepi asztalra kerülő étkek mindig kiemelt szerepet kaptak. A lehető legjobbat szeretné mindenki ilyenkor a szeretteinek, és önmagának is felszolgálni. Sokszor merészebbek vagyunk a választott alapanyagok tekintetében. Ezért olyan dolgokat is szeretnénk elkészíteni, amihez nincsen még elegendő tapasztalatunk, rutinunk. A képzés során prémium alapanyagok kerülnek a terítékre, olyan elkészítési módozatokkal, amiket könnyű elsajátítani. Természetesen egy ilyen ételsor mellé a fogásokhoz illő bor-pezsgő sort is kínálunk a résztvevőknek!

Különlegességek az ünnepi asztalon

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Tonhal tataki tatár

  • St Jakab grillen

  • Homár narancs vajjal

  • Bélszín „Rossini”

  • Osztriga

  • Bor-pezsgő sor

Időpont: 2025.11.27. 18:00-22:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató: GÁLICZ ISTVÁN

A képzés ára: bruttó 45.000 Ft/fő

Jelentkezés
További ajánlataink
Kíváncsi vagy nagyszerű ajánlatainkra?
Katalógusok
Ismerd meg legfrissebb ajánlatainkat.  
Katalógusok
Vásárolni szeretnél?
Igényelj METRO kártyát
Ha még nem vagy METRO vásárló, tudd meg, hogyan csatlakozhatsz hozzánk.  
Kártyaigénylés