Monte - Csupa tej, csoki csoda

Zott

Ki ne ismerné a Zott Monte termékeket? Kicsik és nagyok egyaránt megtalálják kedvenc desszertjüket a Monte tejdesszertek, snackek vagy italok között.

A ma már széles termékkínálattal rendelkező márka története 1996-ra nyúlik vissza. Ekkor alkották meg az első Monte terméket Németországban. Az összetéveszthetetlen tejkrém, a csábító csokoládé és a mogyoró legjavának kombinációja azóta is közkedvelt desszert minden korosztály számára.

Napjainkban a márka már több mint 30 országban elérhető. A márka közkedvelt figurája, Monti kutya 2003 óta szerepel a csomagolásokon. Jelenleg a figura kiemelten a Monte 4x55g-os tejdesszertek borítóján szerepel, melyek belül színezőt is rejtenek Monti izgalmas kalandjairól (kivéve Zott Monte White 4x55g).

A Monte lágy, krémes tejdesszertjei jelenleg számos különböző kiszerelésben és ízben elérhetőek: Monte 4x55g kiszerelések a kicsiknek, 4x100g és Monte kétkamrás tejdesszertek a nagyobbaknak, mely utóbbiaknál a desszerthez ropogós ostyák vagy csokoládés golyók adagolhatóak az extra pohárkából.

A nagyobbaknak a Monte 150g-os kiszereléseket fejlesztették ki, melyet a klasszikus csokoládés-mogyorós, illetve kókuszos ízvilágban is elérhetnek.

A Monte White tejdesszerteket azoknak találták ki, akik csak a lágy, krémes tejes ízre vágynak. Aki pedig bűntudat nélkül szeretne nassolni, a Monte -30% cukorral** készült tejdesszertjei tökéletes alternatívát kínálnak. (**A normál 4x55g-os verzióhoz képest.)

A Monte termékek fogyaszthatóak útközben, kiránduláson, vagy tízóraira/uzsonnára is.  Könnyed harapnivaló a Monte Snack tejes, csokoládés-mogyorós krémmel töltött sütemény, és a tavaly érkezett újdonság, a Monte Snack White tejes krémmel töltött sütemény is. A Monte Drink csokoládés mogyorós ital pedig üdítő édesség lehet kicsiknek, nagyoknak. Minden benne van, ami finom: tápláló mogyoró, finom csokoládé és extra sok tej. Fogyasztása után újult erővel mehet tovább a nap.

Ha az egész család édesszájú, akkor a multipack termékeket választva mindenkinek jut valami finomság, pl. Monte 4x100g tejdesszert vagy Monte Snack 4x29g és 8x29g termékek.

Keresse a Zott Monte termékeket a METRO üzletek polcain!