Zewa

Zewa

Zewa fenntarthatóság:

 

Sokaknál még mindig tartja magát a tévhit, hogy ami környezetbarát és fenntartható, az drágább. Pedig a fenntarthatósági elveket figyelembe véve előállított toalettpapír nem csak a környezetnek, hanem a pénztárcánknak is jó lehet. A Zewa toalettpapírok példaértékűek a fenntarthatóság és a gazdaságosság szempontjait figyelembe véve. 

 

A Zewa ECO Comfort tökéletes választás, ha a magas minőség és a gazdaságosság mellett a fenntarthatóság és a környezet védelme is számít.

 

100%-ban újrahasznosított papírból kémiai fehérítés és vegyszerek nélkül készül

A csomagolás újrahasznosítható és 33%-ban újrahasznosított (PCR) műanyagot tartalmaz, alacsonyabb CO2-kibocsátással készül*

Dombornyomott nedvszívó felülete extra kényelmet nyújt

A Zewa toalettpapír bőrgyógyászatilag tesztelt és FSC-tanúsítvánnyal rendelkezik

Puha, 3-rétegű toalettpapír, amely rólad és szeretteidről is gondoskodik

Lehúzható AquaTube® WC-papír-gurigával

150 lap tekercsenként

*A csomagolás technikailag több célból újrahasznosítható. A tényleges újrahasznosítás több tényezőtől, köztük a helyi újrahasznosítási rendszertől függ. A csomagolás karbonlábnyomának csökkenése annak köszönhető, hogy (az eredeti, kizárólag primer műanyagból készült csomagolástól eltérően) részben újrahasznosított műanyagból készül – ezt az Essity által végzett és külső fél által ellenőrzött életciklus-értékelés is alátámasztja. Folyamatosan teszünk azért, hogy csökkentsük lábnyomunkat. További információk itt: https://www.zewa.net/

 

Apró tett a környezetért

Toalettpapír, amely segít, hogy környezettudatosabb lehess a mindennapokban. 100%-ban újrahasznosított papírból, színezék nélkül készült, de ugyanolyan gyengéd a bőrhöz, akár a többi Zewa termék.

Felesleges vegyszerek nélkül!

Az új Zewa ECO Comfort toalettpapír kémiai fehérítés és vegyszerek nélkül készült. Kellemes krémszínű papír, mely a fehérítetlen rostszálak használatának köszönhetően azok természetes színéhez hasonlít.

Alacsonyabb ár, megszokott minőség

A Zewa ECO Comfort nem csupán környezet-, de pénztárcabarát választás is, hiszen azonos tekercsszám mellett is  kedvezőbb áron biztosítja a Zewa termékeknél megszokott papírmennyiséget, puhaságot és gondoskodást.

 

Kevesebb hulladék

A csomagolás újrahasznosítható és 50%-ban újrahasznosított (PCR) műanyagot tartalmaz, alacsonyabb CO2-kibocsátással készül, a praktikus AquaTube® guriga pedig vízzel érintkezve lebomlik, így egyszerűen lehúzhatod a WC-n.

 

Puha és bőrbarát

Az új Zewa ECO Comfort toalettpapír pont olyan erős és kíméletes, mint mindig. Ez a higiénikus toalettpapír mindennapi használatra alkalmas, még a legérzékenyebb bőrűek számára is.