A Wiesbauer-Dunahús Kft. az 1931-ben Bécsben alapított Wiesbauer egyik leányvállalata. A magyar üzem jelenleg a Wiesbauer Holding AG tagja. A Holding 2021-es évi forgalma 185 millió euro volt. A felügyelőbizottság elnöke KommR Karl Schmiedbauer. Thomas Schmiedbauer, Ernst Stocker és Henry Heumann alkotják a Wiesbauer Holding igazgatótanácsát, mely az operatív feladatokért és a Holding jövőbeli stratégiájáért felelős. A Wiesbauer cégcsoport valamennyi vállalkozása arra törekszik, hogy termékeiket megelégedettséggel vásárolják a fogyasztók – ez a lényege a Wiesbauer cégcsoport alapelvének, mely minden dolgozó számára kötelező érvényű. A Wiesbauer-Dunahús ügyvezető igazgatója Henry Heumann, az értékesítési vezető Kazai Zsolt.
1994 óta szállít a Wiesbauer-Dunahús a magyarországi élelmiszer-kereskedések illetve a vendéglátóipar számára válogatott húskészítményeket. Az üzemet a Győr mellett található Gönyűn vették használatba 1998-ban, majd 2014-ben egy újabb fejlesztés keretein belül nem csak megújult, hanem területileg is megnövekedett, termelése eléri az évi kb. 3000 tonna mennyiséget. Az üzem rendelkezik IFS tanúsítvánnyal, melyet minden évben megújít, kiváló eredménnyel. A gazdag termékválasztékot, mely több mint 40 termékspecialitást foglal magába, a következő termékcsoportokba sorolhatjuk: vörösáruk (pl.: Prémium Bécsi virsli), kolbászok (pl.: Puszta Debreceni), felvágottak (pl.: Túra felvágott és Bécsi felvágott), sonkák (pl.: Pasztrámi sonka) és a grilltermékek (pl.: Grill Mix). A fenti termékeket nem csak a magyarországi piacon értékesítjük, hanem „Prímás” márkanév alatt a német és az osztrák piacra is exportáljuk.
Grilltermékeinket az osztrák és német piac mellett a cseh és a szlovák piacon is értékesítjük.