Violife

Violife

AZ UPFIELD PROFESSIONAL MOSTANTÓL VIOLIFE PROFESSIONAL

Az Upfield Professional új néven jelentkezik: Violife Professional! De ne aggódj, ugyanaz a remek íz és minőség marad. Cégünk azoknak a szakácsoknak és séfeknek szenteli magát, akik a vaj, tejszín, zsiradékok és sajtok növényi alternatíváit keresik. Észrevettük, hogy egyre többen változtatnak étkezési szokásaikon, és fontosnak tartjuk, hogy segítsünk nekik alkalmazkodni a vegán és flexitáriánus táplálkozáshoz. Ezzel nem csak a vendégek igényeit elégítjük ki, hanem közösen csökkentjük az éghajlatra gyakorolt hatásunkat is.

A Violife Professional termékek kifejezetten a szakácsok és pékek igényeit szem előtt tartva készülnek, magas minőségben és az élelmiszerbiztonsági előírásoknak maradéktalanul megfelelve. Csapatunk elkötelezett a folyamatos innovációban, hogy egészséges és finom ételeket kínáljunk, amelyek mindenki számára ideális választások, függetlenül az egyéni táplálkozási igényektől.

A kókuszolaj alapú Violife Professional széles választékban kínál sajt alternatívákat, így cheddar, mozzarella, gouda, parmezán és feta ízekben is pompázhatnak ételeid. Bátran alkalmazhatók pizzák, szendvicsek, melegszendvicsek, saláták, szószok, desszertek, tészták és rakott ételek elkészítéséhez is. Így a változatos menük megalkotása sem jelenthet akadályt!

Fontos számunkra, hogy termékeink mindenki számára elérhetőek és fogyaszthatóak legyenek. Ezért minden Violife Professional termékünk laktóz-, glutén-, dió-, szója- és tartósítószer mentes, így az ételallergiában és -intoleranciában szenvedők is biztonsággal fogyaszthatják őket. Termékeinkre ráadásul Halal és Kóser tanúsítvány is vonatkozik, így még szélesebb körben elérhetővé válnak.

Legyen szó szakácsról, séfről, ételallergiával küzdőkről vagy az egyszerűen finom és egészséges ételek kedvelőiről, mindenki imádni fogja a Violife Professional termékeket! A 100% vegán alapanyagokkal készülő termékeinkkel nemcsak remek ízeket, hanem a bolygónk védelmét is szolgáljuk. 

Válassz Te is a Violife Professional termékek közül, és légy részese a fenntartható és ízletes gasztronómiának!

További információkért és termékeink megtekintéséért kérjük, látogasson el a honlapunkra.

Link: https://www.violifeprofessional.com/hu-hu/