Upfield promóció

Upfield promóció
UPFIELD, kik vagyunk?

Több mint 150 éve foglalkozunk egészséges alternatívák kifejlesztésével a vaj, tejszín, zsírok és sajtok területén. A kínálatunkban megtalálható termékeknek nagyszerű íze van, és ugyanolyan jól használhatóak, mint a hagyományos tejtermékek a konyhai alkalmazásokban. Ma, amikor a fenntartható jövő megteremtésének kihívásával is szembe kell néznünk, fontos, hogy a teljesen természetes, növényi alapú termékek megtalálják az utat a professzionális konyhákban, pékségekben, cukrászdákban és minden vendéglátó egységben.

Összetevők, amelyekben megbízhatunk!

A növényi alapú alternatívák specialistái vagyunk vaj, tejszín, zsírok és sajtok területén. Gasztronómia területén támogatunk mindenkit, ezen belül kiemelten segítjük a szakácsokat, cukrászokat és pékeket, hogy hatékonyabban hozzanak létre egészségesebb, egyenletesen jó minőségű termékeket, a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelően. Termékeink egészségesebbek és ezért ideálisak mindenkinek, függetlenül a táplálkozási igényeiktől.

Célunk

Tudatosabb táplálkozásra ösztönözzük a fogyasztókat. Ha termékeinket használják nemcsak ízletesebb és finomabb alapanyagokat használnak, hanem finomabb ételeket készíthetnek, és emellett ezzel is óvhatják bolygónkat és önmaguk egészségét.

Hatékonyság amit nyersz velünk:
Nincs több extra edény használat az előkészítés, tárolás és tálalás során a különleges étrend igényekkel rendelkező vendégek számára!

Klasszikus ételkínálat mellé készíts finom és 100%-ban vegán ételeket is!
A hús, hal és tenger gyümölcsei a leginkább és egyben a legdrágább összetevők egy ételben. A klasszikus hal és tenger gyümölcsei fogások
mellett 100%-ban vegán ételek is készülhetnek, melyek csökkenthetik a beszerzési költségeket és növelhetik a nyereséget.

Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel a növényi alapú alternatívák világát, amelyek nemcsak finomak és táplálóak, hanem hozzájárulnak a fenntartható jövő megteremtéséhez is. Legyen része az egészségesebb és fenntarthatóbb gasztronómiának a Violife Professional/ Upfield Professional márkával!

További információkért és termékeink megtekintéséért kérjük, látogasson el a honlapunkra.  Link: https://www.violifeprofessional.com/hu-hu/