Univer

Az Univer Product Zrt. ételízesítők és egyéb élelmiszer termékek - köztük lekvárok, gyümölcslevek és bébiételek - gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

Univer
Az Univer Product Zrt. jelenlegi pozícióit annak köszönheti, hogy a hazai piacon élen járt az innovációban és gondozta márkáit. Ezért az ételízesítő szegmens több kategóriájában jelenleg is piacvezető. Továbbra is több innovációt vezet be a piacra, szinte minden általa gyártott kategóriában termékfejlesztés, csomagolás, gyártáskorszerűsítés terén. Az Erős Pista termék kimagasló sikerére építve a nyers csípős paprika termékvonal is dinamikusan fejlődik. 

Próbálja ki az Univer Erős Pistás új termékeit, melyek egyedi esszenciáját a benne található Hungarikumnak köszönheti. Két különleges termék találkozása egy felülmúlhatatlan ízélményben. A lágy, krémes majonéz és a magyar gasztronómiában kihagyhatatlan Az Erős Pista teszi pikánssá a klasszikus húsvéti ízeket!

Erős Pistás Ketchup 
Ez a különleges, de egyben megszokott ízvilágú ketchup az erős ízek kedvelőinek készült. Erősségét a benne található, Magyarországon közkedvelt Erős Pistának köszönheti. Ajánljuk azoknak, akik ételeiket szeretnék egy kis csípős érzéssel megbolondítani.

Erős Pistás Majonéz
Az Univer Erős Pistás Majonéze egyedi esszenciáját a benne található Hungarikumnak köszönheti.  Két különleges termék találkozása egy felülmúlhatatlan ízélményben. A lágy, krémes majonéz és a magyar gasztronómiában kihagyhatatlan Erős Pista teszi felejthetetlenné az általa fogyasztott szendvicseket, sülteket.