Tihany Friss Szendvicskrémek– új termékek a friss sajtok piacán

Tihany Friss Szendvicskrémek – új termékek a friss sajtok piacán

A Tihany most már nem csak a camembert sajtok szakértője

A nagy múltra visszatekintő Tihany név mára összeforrt a camembert sajtokkal, de most Tihany Friss név alatt érlelés nélküli sajtból készült újdonságokat is kínálunk. A legújabb habos és légies, valamint krémes és kenhető finomságok rendkívül ízletesek, magas minőségű alapanyagokból, mesterséges adalékanyagok hozzáadása nélkül készülnek.


Természetesen ízletes és könnyed szendvicskrémek

A Tihany Friss újdonságok a Tihany márkától már megszokott megbízható minőséget és gourmet ízélményt varázsolják a reggeliző asztalokra és kiváló alapanyagok lehetnek konyhai felhasználásra.


A gasztronómia számára is elérhetők a Tihany Friss Szendvicskrémei

A Tihany Friss minőségi, adalékanyag mentes, nagy kiszerelésű szendvicskréme édes és sós ételek alapanyagaként is használható. Gourmet partiszendvicsek, krémek, desszertek, valamint krémlevesek, szószok és raguk ízvilágát teszi teljesebbé.Terméke:

Tihany Friss Szendvicskrém natúr 1 kg

Egyszeri fogyasztási alkalomra, svédasztalos reggeli, tízórai, uzsonna, vagy hideg vacsora tálalását könnyíti meg az adagonként csomagolt a Tihany Friss habosított szendvicskrém.

Terméke: Tihany Friss Habosított Mini Szendvicskrém natúr 20 g


Szendvicskrém érlelés nélküli sajtból – kiskereskedelmi forgalom számára

A Tihany Friss termékek a kiváló reggeli szendvicsek alapjai lehetnek, sőt nassoláshoz, mártogatósként, vagy krémek alapjaként is remekül használható.

A poharas kiszerelésű, érlelés nélküli sajtból készült habosított szendvicskrém könnyed és légies állagú, különböző péksüteményekre kenve vagy zöldségek mellé mártogatósként is fogyasztható. Elérhető natúr, zöldfűszeres és szárított paradicsomos ízekben, valamint laktózmentes változatban is.

Termékei:

Tihany Friss Habosított szendvicskrém natúr 140 g

Tihany Friss Habosított szendvicskrém zöldfűszeres 140 g

Tihany Friss Habosított szendvicskrém aszalt paradicsomos 140 g

Tihany Friss Habosított szendvicskrém laktózmentes 140 gA lapos tégelyes kiszerelésű Tihany Friss szendvicskrém a hozzáadott tejszínnek köszönhetően is lágy és kenhető állagú, hidegen kenyérre kenve, illetve sütési-főzési hozzávalóként is tökéletes választás. Natúr és zöldfűszeres ízekben, illetve 34%-kal csökkentett zsírtartalmú, natúr light változatban is kapható.

Termékei:

Tihany Friss Szendvicskrém natúr 120 g

Tihany Friss Szendvicskrém zöldfűszeres 120 g

Tihany Friss Szendvicskrém light 120 g