Tihany Friss Szendvicskrémek – nem csak camembert

Tihany Friss Szendvicskrémek – nem csak camembert

A Tihany most már nem csak a camembert sajtok szakértője
A nagy múltra visszatekintő Tihany név mára összeforrt a camembert sajtokkal, amelyek Magyarországon készülnek, hazai tej feldolgozásával, ezért teljesen megfelelnek a magyar ízlésvilágnak és amelyek elérhetőek a gasztronómia számára is megfelelő kiszerelésben és használhatók épp úgy a svéd asztalos termékpulton, mint az ala cart menüben. 

 A múlt évben bevezetett Tihany Friss habos és légies, valamint krémes és kenhető finomságok a reggelek legjobb társai lehetnek és amellett, hogy rendkívül ízletesek, magas minőségű alapanyagokból, mesterséges adalékanyagok hozzáadása nélkül készülnek.

Természetesen ízletes és könnyed szendvicskrémek
A Tihany Friss termékei a Tihany márkától már megszokott megbízható minőséget és gourmet ízélményt varázsolják a reggeliző asztalokra. A kiskereskedelmi forgalomban kapható Tihany Habosított szendvicskrémek (natúr, zöldfűszeres, aszalt paradicsomos és laktózmentes) közül a Foodservice csatorna számára egy kifejezetten a reggeliző asztalra szánt terméket kínálunk:

Tihany Friss Habosított Mini Szendvicskrém natúr 20g
Egyszeri fogyasztási alkalomra, a svédasztalos reggeli, tízórai, uzsonna, vagy hideg vacsora tálalását könnyíti meg az adagonként csomagolt a Tihany Friss habosított szendvicskrém. 

Egy kartonban 60 darab egyenként csomagolt 20 grammos mini szendvicskrém van, ami akár a közétkeztetésben, akár a vendéglátásban könnyen adagolható, eltartható.

A Tihany Friss Habosított Mini Szendvicskrém natúr nem tartalmaz mást, mint friss sajtot és egy csipet sót.