Tchibo Barista

Tchibo Barista

Prémium minőségű kávé és kávéházi élmény otthonában.

Gazdag aroma

Tchibo Barista prémium kávéihoz a Latin-Amerikából származó 100% Arabica kávégyümölcsöt gondosan szüretelik és válogatják. A kávébabokat fajtánként külön-külön pörkölik, hogy az összes szem a lehető legjobb ízprofilt kapja. A Tchibo pörkölőmesterei hagyományos, dobpörköléses technológiát használnak. A szokásosnál hosszabb ideig tartó, lassabb, alacsonyabb hőmérsékleten történő pörkölésnek köszönhetően több aroma marad a pörkölt kávészemekben, így különlegesen gazdag, egyedi ízélményben részesülj.

 

Felelősen egymásért

Tchibo Barista szemes és kapszulás kávék Fairtrade tanúsítvánnyal rendelkeznek. A Fairtrade a méltányos kereskedelemből származó termékeket minősítő védjegy. Lényege, hogy az általános világpiaci áraktól függetlenül olyan árban állapodnak meg a résztvevők, amely valóban kifejezi az előállítók anyagi és munkaráfordításait és hozzájárul a jobb munka- és életkörülményekhez.

Minden csésze szemes és kapszulás Barista kávéban benne van azon farmerek tapasztalata és kávé iránti szeretete, akik az adott kávét termesztették, szüretelték és feldolgozták. A Tchibo ezért a Fairtrade-del karöltve olyan projektekben támogatja a kávétermesztőket, amikkel ők hatékonyabban dolgozhatnak a földeken és a kereskedelemben, ez pedig jótékony hatással van a farmerre, munkásaira és a környezetre is.

 

Tchibo Barista Caffé Crema szemes kávé

A Tchibo Barista Caffé Crema lágy, gyümölcsös jellegű, elegáns aromájú, kissé bogyós gyümölcsökre emlékeztető ízjegyekkel rendelkezik. Hagyományos dobpörköléssel pörkölt prémium kávé, a hagyományos eszpresszó pörköléshez képest kétszer hosszabban, de kíméletesen pörkölve, így az ízek és aromák maximálisan ki tudnak teljesedni. Az így nyert aromát és ízeket egyedi visszazárható aromavédő zárral láttuk el, hogy otthonodban minél hosszabban élvezhesd a frissességét.

 

Professzionális minőség

100% Tchibo Arabica, fenntartható gazdálkodásból 

 

Tchibo Barista Espresso szemes kávé

A Tchibo Barista Espresso erős, kiegyensúlyozott, kissé kesernyés jellegű, enyhén dióra emlékeztető, lágy ízű kávé. Hagyományos dobpörkölésű prémium kávé, a hagyományos eszpresszó pörköléshez képest kétszer hosszabban, de kíméletesen pörkölve - így az ízek és aromák maximálisan ki tudnak teljesedni. Az így nyert aromát és ízeket egyedi visszazárható aromavédő zárral láttuk el, hogy otthonodban minél hosszabban élvezhesd frissességét. 

 

Professzionális minőség

100% Tchibo Arabica, fenntartható gazdálkodásból

További ajánlataink
Kíváncsi nagyszerű ajánlatainkra?
akciós katalógusok
Ismerje meg legfrissebb ajánlatainkat az Ön számára.  
Katalógusok
Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ismerje meg a legfrissebb ajánlatainkat.  
Hírlevél feliratkozás