Szerencsi édességek

Szerencsi édességek

Szerencsi édességek, színes finomságok gyereknapra!

Gombóc Artúr mindene a csokoládé, főleg a Szerencsi! Hiszen a szerencsi csokoládé gyártás immáron 100 esztendős múltra tekint vissza, megőrizve a hagyományokat és a hamisítatlan, finom ízeket.

Ha még nem tudod mi a kedvence a Festéktüsszentő Hapci Benőnek, vagy a Madárvédő Golyókapkodónak, mindenképpen meg kell kóstolnod a Szerencsi Hapci-zzz! és BUMMM!!! termékeket. Közben érdemes újra nézni PomPom meséit, és ha marad a színes finomságokból lehet vele süteményt, vagy kézzel készült csokoládét is díszíteni.

A csokoládé készítést, akár interaktív műhelyünkben is kipróbálhatják a gyerekek, vagy a kalandvágyó felnőttek és sok érdekességet tudhatnak meg a Szerencsi csokoládégyártásról. Például, hogy honnan származik a kakaóbab, ami a csokoládé készítés egyik alapja és hogy lesz belőle csokoládé, legyen az „kerek csokoládé, szögletes csokoládé, hosszú csokoládé, rövid csokoládé, gömbölyű csokoládé, lapos csokoládé, tömör csokoládé, lyukas csokoládé, csomagolt csokoládé, meztelen csokoládé, egész csokoládé, megkezdett csokoládé, édes csokoládé, keserű csokoládé, csöves csokoládé, mogyorós csokoládé, tejcsokoládé, likőrös csokoládé, tavalyi csokoládé, idei csokoládé és minden olyan csokoládé, amit csak készítenek” Szerencsen.

Ilyen a Szerencsi Állat ABC sorozat is, aminek már több, mint 30 éves múltja van és 40%-os kakaó tartalommal készül, amit a gyerekek csak úgy fordítanak: finom! Az ABC betűit Ekker Róbert szerencsi művész elevenítette meg rajzaival, érdemes a boltokban keresgélni és összegyűjteni az egész kollekciót.

Legyen gyerek testben, vagy lélekben – a gyereknaphoz is kell egy kis Szerencsi!