Raid, Chemotox, Off

Raid, Chemotox, Off
60 éves szakértelem a rovarirtásban

A tavaszi-nyári időszak során sokan töltik szabadidejüket vízközelben, erdei túrázással vagy csak egyszerűen a városi parkokban. A szabadban eltöltött időt azonban beárnyékolhatja a különböző rovarok jelenléte, mivel a tavaszi-nyári időjárás nemcsak az embereknek, hanem a vérszívóknak is a legkedveltebb időszaka.

Hatékony védelem szúnyogok és kullancsok ellen

A szúnyogok és kullancsok elleni védekezés nagyon fontos, mivel súlyos betegségeket előzhetünk meg egy kis odafigyeléssel. Az OFF! ® rovarriasztó termékcsalád távol tartja a szúnyogokat és a tigris szúnyogokat, melyek a Zika, Dengue, Sárgaláz, Malária és Nyugat-nílusi vírus terjesztői. Az OFF! ® termékcsalád széles választékának köszönhetően a szabadban töltött idő rovarmentesen élvezhető kellemetlen csípések nélkül, függetlenül attól, hogy éppen egy távoli, egzotikus országban nyaralunk, a saját kertünkben pihenünk, az erdőben kirándulunk vagy épp a parkban sétálunk, sportolunk.

Külföldi nyaralás esetén ajánlatos vigyázni, mivel a fertőzött szúnyog előfordulása nagyon gyakori. Érdemes minden nyaralás alkalmával az OFF! ® Multi-Insect pumpás spray-t is az utazó bőröndbe csomagolni, amely akár 8 órán keresztül véd a hazai és trópusi szúnyogok és a kullancsok ellen.

Az Off! ® Protect aeroszol felelősségteljes választás azoknak, akiknek a bőre sokkal érzékenyebb az átlagosnál. Kellemes illata van és akár 6 órán át véd a szúnyogoktól. A termék már két éves kortól alkalmazható, így az érzékenyebb bőrű gyerekek is védve vannak a szúnyogcsípésektől.

Az Off! ® Protect pumpás folyadék egy nagyobb séta vagy a kerti munka megkezdése előtt egyszerűen alkalmazható termék, mely biztosítja akár 2 órára a szúnyogmentes, 3 órára a kullancsmentes nyugodt környezet. A termék kellemes illatú, nem hagy ragadós érzetet a bőrön vagy foltot a ruhán, így rovarmentesen élvezheti a friss nyári levegőt.

A legtöbb nyári program a természetben vár, ha ezt gondtalanul szeretnénk élvezni, akkor a rovarcsípések ellen a legjobb védelem a megelőzés. Hatékony, növényi-alapú védelmet biztosít az Eukaliptusz fa olajából kivont, Citriodiol® aktív hatóanyagú OFF! ® Botanicals rovarriasztó. A pumpás permet akár 6 órán át tartó védelmet nyújt a bosszantó szúnyogok és a veszélyes kullancsok ellen, melyek Lyme-kórt és vírusos agyhártyagyulladást is terjeszthetnek.

Veszélyes következmények egy kullancscsípéstől

Lyme-kór

A Lyme-kór a kullancsok által terjesztett bakteriális fertőzés, nincs ellene védőoltás. A Lyme borreliozist nehéz diagnosztizálni, ami azt jelenti, hogy az időben történő kezelés gyakran elmarad és akár évek múlva is kialakulhatnak súlyos szövődmények. Előfordulhat láz, fej- és végtag fájdalom, de ezek nem specifikus tünetek. Jellegzetes tünet viszont a vándorló, 2-5 cm-es vörös gyűrű a bőrön a csípés helyén. A Lyme-kór kezelése hosszú időt vesz igénybe speciális antibiotikumokkal még korai diagnózis esetén is.

Kullancs-enkefalitisz (FSME) – vírusos agyhártya gyulladás

Az idegrendszer vírusos betegsége. A vírusok a kullancs nyálában találhatóak és a csípés folyamán tudják átadni az embereknek. A betegség influenzaszerű tünetekkel kezdődik. Ezt súlyos fejfájás, magas láz és agyhártyagyulladás követi. Különösen súlyos esetekben az FSME akár halálhoz is vezethet.

Nyugodt otthon rovarok nélkül

Hatékony és biztonságos rovarirtás a Raid® és Chemotox® termékekkel, melyek segítségével mászó- és repülő rovaroktól mentes lesz az otthona.  

A Raid® Max Mászórovar-irtó aeroszol hatékony formulájának köszönhetően pillanatok alatt elpusztítja a nemkívánatos betolakodókat, mint a fertőzéseket terjesztő, visszataszító csótányokat és az élelmiszereket tömegesen ellepő hangyákat.

A Raid® Repülőrovar-irtó aeroszol hatékony formulájának köszönhetően alkalmas az idegesítő legyek és a a vérszívó szúnyogok azonnali elpusztítására, biztosítva a nyugodt éjszakai alvást.

A Raid® Univerzális rovarirtó aeroszol kiemelkedő hatékonysággal pusztítja el és távol tartja mind a repülő, mind pedig a mászó rovarokat a házban és annak környékén. A Raid® Univerzális rovarirtó aeroszol egy termékben felel meg minden rovarirtási igénynek, mivel hatásos legyek, szúnyogok, trópusi szúnyogok, darazsak, lódarazsak, molyok, csótányok, ezüstös pikkelyke, bolhák és poloskák ellen.

A Chemotox® légy- és szúnyogirtó aeroszol másodperceken belül azonnal megöli a szúnyogokat és a legyeket, miközben kellemes illatot hagy maga után, ennek köszönhetően bátran használhatja lakása bármely területén.

Védekezzen a darazsak és lódarazsak ellen a Chemotox® darázsirtó aeroszol segítségével. A termék nemcsak elkábítja és elpusztítja a rovarokat, de kellemes illatot is hagy használat után. Emellett a lakás teljes területén alkalmazható, így ideális választás lehet a nappaliba, konyhába, hálószobába, fürdőszobába és akár az alagsorba berepülő darazsak ellen.