Pöttyös

Pöttyös
A friss túróból készülő Pöttyös Túró Rudi nekünk, magyaroknak többet jelent egy finomságnál. Mindig velünk van és minden pillanatban mosolyt csal az arcunkra, jó kedvre derít. Ha Pöttyös, akkor rögtön tudni lehet, hogy közkedvelt, harmonikus ízvilágról és csakis kiváló minőségű termékről van szó.

A Pöttyös megújulóképessége és változatossága a nyitja annak, hogy 1968 óta itt van velünk. Több mint fél évszázada fogyasztunk heti rendszerességgel valamilyen Pöttyös terméket, de ajándékba is előszeretettel viszik a magyarok külföldi barátoknak a hungarikumnak számító Pöttyös Túró Rudit. 
 
A Pöttyös kétségtelenül épít a sokévtizedes hagyományra, ugyanakkor alkalmazkodik a változó fogyasztói igényekhez is, és folyamatosan fejleszti, megújítja a kínálatát. 

Az elmúlt évek kiemelkedő innovációja, a hatalmas sikernek örvendő  0% hozzáadott cukor tartalmú Pöttyös Túró Rudi. A Pöttyös hozzáadott cukor nélküli újdonságai tökéletes választás azoknak, akik a klasszikus Pöttyös ízélményt keresik , de valamilyen oknál fogva étkezésük során kiemelt figyelmet fordítanak a cukor-, illetve energiabevitelre. A 0% hozzáadott cukorral készült Pöttyös Túró Rudi klasszikus verziója mellett, a tavaly megjelent szilvás íz is óriási siker a piacon.

ÚJ 0% hozzáadott cukorral készült brownie ízű Pöttyös Túró Rudi

Ősztől új tagokkal bővül a 0% hozzáadott cukorral készült portfólió, a Brownie ízesítésű termékekkel. Ezáltal a natúr ét, és a gyümölcsös Szatmári szilvalekváros ízek mellett, egy édes, süteményes verzió is elérhetővé válik a, hogy azoknak is kedvezzünk, akik a még kényeztetőbb, desszert ízeket kedvelik. Az új termék szeptembertől elérhető a polcokon.

Új termékeink a natúr, ét és szatmári szilvalekváros változathoz hasonlóan:

Édesítőszerrel, cukor hozzáadása nélkül készülnek. Természetes úton előforduló cukrokat tartalmaz (pl. laktóz).
Fehérjeforrás: Hozzájárulnak az izomtömeg és a normál csontozat  fenntartásához.
Élelmirost-forrás: Jótékony hatással vannak az emésztésre.


ÚJ 0% hozzáadott cukorral készült Pöttyös Tejsüti

A Túró Rudi mellett a Tejszelet kategóriában is bevezetésre került a 0% hozzáadott cukrot tartalmazó innováció. Az új 0% hozzáadott cukor nélküli Tejsüti légiesen könnyű tejes finomság egyedülálló a piacon. A termékben összesen 1,2g cukor található, mely a termék előállításához használt tejből fakad, további hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Az egyre tudatosabb fogyasztóknak, akik igyekeznek kontrollálni a cukorbevitelüket, vagy a diabétesszel, inzulin rezisztenciával küzdőknek ideális választás lehet. Az új termék 20g-os kiszerelésben augusztustól megtalálható a polcokon.