Pickwick

Ősszel érkezik az új Pickwick Fruit Fusion Gyümölcs,- és gyógynövénytea gyömbérrel, indiai citromfűvel és a citrom ízével. A fűszeres gyömbér, a gyógynövények és a vitalizáló indiai citromfű kombinációja igazi megmentő lehet a hűvösebb időkben. Főzz le egy csésze forró teát és hagyd, hogy a finom ízek ápolják lelkedet.

Omnia

A MÁRKANÉV MÚLTJA

A Douwe Egberts 1753 óta rengeteg tapasztalatot gyűjtött a teakeverékek előállítása terén. Ez volt az az év, amikor Egbert Douwe megnyitotta első kis üzletét, amelyben kávét, teát és dohányt árult.

1937 áprilisáig a társaság összes teája a Douwe Egberts név alatt került piacra. Abban az időben a vevők angol postakocsit ábrázoló teadobozban kapták kézhez a teát. A Douwe Egberts tea és csomagolása ekkorra igen népszerűvé vált, így elhatározták, hogy egy angol márkanevet keresnek a Douwe Egberts teáknak.

Ebben az időben Johannes Hessel volt a Douwe Egberts igazgatója, akinek a felesége legalább annyira szerette a teát, mint a híres angol író, Charles Dickens műveit. A Pickwick Klub című regény ihletése nyomán a Pickwick nevet javasolta férjének. A Douwe Egberts teát azóta ezen a márkanéven árulják.

Valódi GYÜMÖLCSTEÁK

A Pickwick Valódi gyümölcstea család minden tagja 100% gyümölcsalapú: nem tartalmaz tea levelet, vagy egyéb koffein tartalmú összetevőt. Minden csésze egy finom meglepetés az ízletes gyümölcsöknek és a különleges fűszereknek köszönhetően.

Ízesített FEKETE TEÁK

A Pickwick ízesített fekete teát a valódi gyümölcsdarabok teszik igazán különleges, kirobbanóan gyümölcsös élménnyé.

Frissítő ZÖLD TEÁK

A zöld tea egyedi, karakteres ízvilága az elmélyülés és a felfrissülés ígéretét hordozza. A mozgalmas mindennapok kiegészítője, mely tisztán fogyasztva és gyümölcs ízesítéssel is frissítő ízélményt nyújt.

Természetes GYEREKTEA

A Pickwick a család legkisebb tagjainak készítette ezeket az egyedülállóan finom, 100%-ban természetes teákat. Nem tartalmaznak tea levelet ezért koffeint sem, így a nap bármely szakában fogyaszthatóak.

Gyere és teázz velünk, oldódj fel a variációkban és élvezd az igazi zamatokat! Szánj magadra pár percet, hiszen ez a Te Pickwick pillanatod!

További ajánlataink
Kíváncsi nagyszerű ajánlatainkra?
akciós katalógusok
Ismerje meg legfrissebb ajánlatainkat az Ön számára.  
Katalógusok
Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ismerje meg a legfrissebb ajánlatainkat.  
Hírlevél feliratkozás