Persil

Persil
Stain Removal DISCS
Ruháink mindennapjaink nélkülözhetetlen részei, valakinek önbizalmat adnak, önkifejezést vagy éppen kényelmet. De, mint bármi mással, így velük is könnyen történhetnek balesetek. Egy-egy makacs folt pedig könnyen megnehezítheti életünket. A Persil Expert Stain Removal DISCS elbánik a makacs foltokkal, miközben higiénikus tisztaságot és frissességet biztosít ruháinak. Próbálja ki eddigi legerősebb folteltávolítónkat! Csak dobja a kapszulát a mosógépbe és hagyja, hogy megtörténjen a varázslat!

Expert termékcsalád
Ön is imádja, ha ruhái frissek és illatosak? Vagy kisbabája érzékeny bőrére keres kíméletes megoldást? A Persil az Ön mosószer-szakértőjeként garantálja a mélyre ható tisztaságot és a ragyogó ruhákat. Az új EXPERT termékcsalád szinte szakértői segítséget nyújt a mosás során, az eddigi legjobb mosási és folteltávolítási teljesítményünket nyújtva, hogy mindenki számára elérhető legyen a magas színvonalú tisztaság.

Persil EXPERT Sensitive mosógél és Persil Expert Sensitive Discs - A szükséges törődés és tisztaság, amit megérdemel
A ruhák szinte folyamatosan érintkeznek a bőrrel, így a mosószereknek és öblítőknek nem csak a ruhákhoz, hanem a bőrhöz is kíméletesnek kell lenniük úgy, hogy közben ne kelljen lemondani a mosóhatásról sem. A bőrgyógyászatilag tesztelt, Persil EXPERT Sensitive megújult aloe verás hipoallergén illatanyagával nyújt komplett mosási megoldást az érzékeny bőrűek számára.

Persil EXPERT Freshness Lavender mosógél - Tökéletes mosási eredmény és higiénikus frissesség a mosógép számára* a levendula illatával! 
A Persil EXPERT Freshness Lavender egyedülálló formulájának köszönhetően egyszerre biztosít kitűnő folteltávolítást és ragyogást a ruháknak, miközben az eddigi legjobb levendulás frissességünket nyújtja ruháinak. Új, továbbfejlesztett parfüm formulájának köszönhetően érzékien hosszantartó illatot és frissességet biztosít ruháinak.
*Ideális eredmény többszöri mosást követően.

Persil EXPERT Freshness by Silan mosógél
Tökéletes mosási eredmény és higiénikus frissesség a mosógép számára* a Silan illatával!
A Persil EXPERT Freshness by Silan kitűnő folteltávolítást és ragyogást biztosít a ruháknak, miközben a Silan frissességét nyújtja. Új, továbbfejlesztett formulájának köszönhetően hosszantartó frissességet és illatot biztosít ruhái számára.
*Ideális eredmény többszöri mosást követően.

Fenntarthatóság
A Persil számára a minőség és a környezetbarát szemlélet nagyon fontos, így a Persil mosógélek és DISCS-ek 92%-ban biológiailag lebomló összetevőket* tartalmaznak. Erőteljes formulájuknak köszönhetően pedig még alacsony hőmérsékleten, akár 20°C-on történő hidegvizes mosásnál is rendkívül hatékonyak, így energiát takaríthat meg. A csomagolásnál is figyelünk a fenntarthatóságra:
- a mosókapszulák doboza 100%-ban újrahasznosítható, a palást pedig 90% újrahasznosított anyagból készül.
- a mosógélek flakonja 50% újrahasznosított műanyagból készül és 100%-ban újrahasznosítható.
*Szerves összetevőkre vonatkozóan az OECD 301/302 alapján.