Pápai hús

Pápai hús

Frankfurti virsli:

Klasszikus ízesítésű, füstölt virslifajta.

Igazán sokrétűen felhasználható alapanyag, ami sosem okoz csalódást. Akár levesben, leveles tésztába csavarva, főzelék feltétként, klasszikusan hotdogban vagy a gyermekeknek uzsonnára pár szelet kenyér mellé is ínycsiklandozó falat.

 

Prágai jellegű sült sonka:

Magas hústartalmú sült, füstölt-főtt combsonka, vékony szalonna, bőr réteggel az alján.

94%-os hústartalmának köszönhetően egy egyszerű rántottát vagy salátát is új szintre tud emelni.

 

Pápai extra sonka:

Magas hústartalmú és minőségű, allergénmentes klasszikus gépsonka. A Pápai Extra sonka lényege a sovány hústartalma. A láb különböző részeiből készül, legalább 83% hústartalommal. Könnyen szeletelhető, és zamatos illata messziről felismerhető. A szelet téglalap formájának köszönhetően extrább ételek készítésére is alkalmas, sajtot beletekerve bepanírozni, aztán kirántani.

 

Grill snack mix:

A csomag 3 db - 3 db sajtos és magyaros grillkolbászt tartalmaz.  A terméket laktózérzékenyek is fogyaszthatják, mivel laktózmentes sajtot használunk fel hozzá. Elkészítése pofonegyszerű, akár grillen vagy serpenyőben, de sütőben is percek alatt megsül.

 

Sonka krém:

Jól kenhető szendvicskrém, fűszeres, kellemesen sós sonka ízt rejt magában.

A főtt sonka és a szárított zöldségek harmóniája egy szelet pirítóson az igazi vagy ha búcsút intene a jól megszokott vajas alapú szendvicsnek, mert valami izgalmasabbra vágyik, itt a remek alternatíva.