A Pápai Hús Magyarország egyik legnagyobb sertésipari vállalata, mely idén ünnepli 110 éves fennállását.
Termékeinket a több mint egy évszázados tapasztalattal és elődjeink örökéül kapott hagyományokkal, azok megőrzésével, tovább örökítésével. Ennek eredményeként az évek során ikonikus termékünkké a sonka, illetve annak különböző variációi váltak. Emellett gyártunk grill termékeket, disznótoros készítményeket, baconokat, felvágottakat, májasokat és húshelyettesítő produktumokat is.
Hiszünk az alaposságban és a gyártói gondoskodásban. Ezért magas minőségű termékeinket ameddig csak lehet, kísérjük. Saját kézben tartjuk a folyamatokat a receptúrák megálmodásától, a megfelelő csomagolás kialakításán át, az üzletekbe kerülésig. Saját termelő üzemünkben csomagoljuk produktumainkat.
A hagyományos ízek becsben tartása mellett, teret adunk az innovációknak is, hiszen fontosnak tartjuk, hogy ne csak a régmúlt, de a jelen élelmiszeripari trendjeivel is tisztában legyünk és részét képezzék portfóliónknak. A célunk, hogy kiszolgáljuk vásárlóinkat az új igények terén is. Termékeinket folyamatosan fejlesztjük, újabb és újabb kiváló minőségű falatokkal lepjük meg fogyasztóinkat. Mindenképp fontos kiemelni cégünk életében a 2020 óta tartó, vegán termékekkel való foglalkozást, gyártást és értékesítést. Ugyanis a több mint száz évre visszanyúló élelmiszerelőállítási tapasztalat és szakemberi gárda nem csak arra teszi alkalmassá cégünk, hogy kiváló hústermékeket készítsen. A vegán termékek gyártásához ugyanis olyan magas szintű élelmiszerbiztonsági, minőségirányítási színvonalra, gyártási kultúrára és fejlesztési képességre van szükség, amit más termékek előállítására is lehet hasznosítani. Vállalatunk együtt fejlődik az élelmiszeripari trendekkel, sőt új kihívásként tekint azokra.