Omnia

Omnia

A Douwe Egberts Omnia már 1968 óta, az első magyar kávémárkaként több, mint 50 éve biztos pont az életünkben. Bármilyen alkalomról legyen is szó, mindenki megtalálja a kedvencét: lendületes napkezdésről, délutáni énidőről vagy közös kávézásról a barátokkal, ahol együtt élvezhetitek a pillanatot. Bármelyiket is választod, egy csésze Douwe Egberts Omnia kávé mindig az otthonosság érzésével tölt el. Az otthonos ízvilág, ami évtizedek óta velünk van, a kávézás generációról generációra öröklődő hagyománya és folyamatosan megújuló élménye. Douwe Egberts Omnia. Az aroma, ami összehoz minket.

Kávéink őrölt-pörkölt, szemes, kapszulás, illetve 3in1 formátumban is elérhetők, így rengeteg elkészítési módot lehetővé téve.

A klasszikus Omnia blend (Classic) minden szegmensben elérhető.

Őrölt-pörkölt és szemes kávé formában szenvedélyt, elhivatottságot, gazdag aromát, válogatott, nemes kávészemeket, magas minőséget és több évtizedes szakértői tapasztalatot rejt magában – ezt adjuk át minden egyes csomag Douwe Egberts Omnia Classic kávéval. Gazdag, telt kávé közepesen pörkölt kávészemekből, a karakteres íz kedvelőinek.

Douwe Egberts Omnia Classico kapszuláinkban egy izgalmas espressot zártunk kapszulába, amely közepesen pörkölt, 100% arabica kávészemek felhasználásával nyújt igazi kávéélményt a gazdag, telt ízek kedvelőinek.

A 3in1 Classic pedig egy igazi klasszikus, a kávé, a kávékrémesítő és cukor tökéletes harmóniájával.

A kifinomult, harmonikus ízek kedvelőinek a Gold, illetve Gold Crema variánsokat javasoljuk, amelyek az aranybarna pörkölésű kávészemek aromáját hordozzák magukban.

Intenzíven aromás kávéra vágysz? Akkor az Omnia Silk a neked való, amely közepesen pörkölt kávészemekkel selymes ízvilággal pörgeti fel mindennapjaidat.

Az Espresso szemes kávénk válogatott, magas minőségű kávészemekből készült aromás, testes kávé. A különleges receptúrának és olaszos pörkölésnek köszönhetően egyaránt alkalmas presszó kávé és tejjel készült kávékülönlegességek készítésére.

A Moments őrölt-pörkölt kávénk egyedi receptúrájának köszönhetően egyaránt alkalmas presszókávé és tejjel készült kávékülönlegességek elkészítésére, intenzív, telt aromája pedig bármely pillanathoz tökéletes választás: legyen szó a reggeli első csészéről, a közös irodai kávézásról vagy akár különleges alkalmakról a család körében.

A Douwe Egberts Omnia Evening akkor is elhozza a kávézás örömét, amikor csak az ízélményre vágysz! Mindazok kedvence, akik este sem szívesen mondanak le a kávé élvezetéről. Telt kávé közepesen pörkölt kávészemekből, koffeinmentes változatban.

Ha pedig igazi kávéházi minőségre vágysz, akkor próbáld ki a Douwe Egberts Omnia Barista Editions-t. Imádod a frissen őrölt kávé illatát és bármit megadnál egy cappuccino-ért a kedvenc kávézódból? Fedezd fel a benned rejlő baristát és élvezd a páratlan kávéélményt otthon! Mostantól otthon légy te a Barista és vidd haza kedvenc kávézódat!

További ajánlataink
Kíváncsi nagyszerű ajánlatainkra?
akciós katalógusok
Ismerje meg legfrissebb ajánlatainkat az Ön számára.  
Katalógusok
Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ismerje meg a legfrissebb ajánlatainkat.  
Hírlevél feliratkozás