Nádudvari tejtermékek

Nádudvari tejtermékek

Tejtermékeink a vidék ízét, zamatát idézik, kiváló minőségű tejből készülnek, melynek nagy része saját telephelyeinkről származik, a Hortobágy környéki régióból. A szakma és a fogyasztók egyaránt elismerik termékeinket, több tejtermékünk is elnyerte a Kiváló Minőségű Élelmiszer Védjegy Arany Fokozatát és a Nők Lapja Food Awards díjat, krémjoghurtunk és a réteges krémjoghurt család pedig az Érték- és Minőség Nagydíjat.

Tejtermékeink fontos fehérje- és kalcium forrásként nem maradhatnak ki a napi étkezésekből, így az iskolai étkezések során fontos olyan ételek készítése, melyek tartalmazzák e fontos összetevőket. Ezekhez évek óta biztosítjuk termékeinket gaszto méretű kiszerelésben is, hiszen felhasználásuk sokkal praktikusabb és áruk is kedvezőbb.

A Nádudvari túrónk sikere a nádudvari túrómesterek féltve őrzött tudásának és a hagyományos alapokon nyugvó technológiának köszönhető. A népszerű házias jelleg titka pedig a szikes Hortobágy mikroklímájában és az alföldi tehenészetek egyedi tejminőségében keresendő. A Nádudvari túró magas minőségét a szakma és a fogyasztók is elismerik: a Nádudvari Fitness sovány túró elnyerte a Kiváló Minőségű Élelmiszer Védjegy Arany Fokozatát, valamint a Nők Lapja Food Awards díjat. A Nádudvari túró egyedülállóan hosszú szavatossági idejét a tradicionális receptúráknak és a speciális gyártástechnológiának is köszönheti. Túróink jelenleg 250g-os, 450g-os, 2,5kg-os és 2x2,5kg-os kiszerelésben is elérhetők.

A Nádudvari tejföl is tradicionális receptúra alapján készül, háromféle zsírtartalommal. A 12%-os zsírtartalmút elsősorban diétázóknak ajánljuk, míg termékpalettánk különlegessége a 25%-os zsírtartalmú Nádudvari tejföl, mely elnyerte a Kiváló Minőségű Élelmiszer Védjegy Arany Fokozatát. Igazi krémes élmény! A 12%-os és a 20%-os Nádudvari tejfölök is elérhetők 5kg-os vödrös kiszerelésekben is.

A Nádudvari joghurtok között találunk diétázóknak, egészségtudatos vásárlóinknak kedvező 1,4%-os és 3%-os natúr, valamint laktózmentes joghurtot, a 10%-os krémjoghurt pedig a 2021-es Magyarország Tortája alapanyaga volt, valamint a Nők Lapja Food Awards díj nyertese. Joghurtjaink jelentős része elérhető kisebb-nagyobb és gasztro kiszerelésekben is.