Listerine

Listerine
MIÉRT HASZNOS A NAPI SZÁJVÍZHASZNÁLAT?

A hatékony és rendszeres fogmosás a száj egészségének megőrzéséhez szükséges, de nem mindig elegendő.

NAPI SZÁJHIGIÉNIA
Úgy gondolod, hogy a szájhigiéniához elegendő a fogmosás? A baktériumok azonban mindenhová eljutnak - a nyelvre, az ínyre, sőt még a szájpadlásra is. Ha nem törődnek velük, foglepedékké, más néven plakká vagy biofilmmé alakulhatnak.
A lepedék viszont a fogszuvasodás, valamint az ínybetegségek, például az ínygyulladás és a fogágybetegség okozója. A fogak a szájnak csak mintegy 25%-át teszik ki. Nem számít, milyen jól mosod a fogaidat, fogkefével nem lehet eltávolítani a szájban megtalálható összes baktériumot.

HÁROMSZOROS MEGELŐZÉS
A fogorvosok nemcsak a fogak, hanem az ínyvonal és a fogak közötti nehezen hozzáférhető helyek tisztítását is javasolják. Ezért az átfogó szájhigiénia nemcsak a fogmosást foglalja magában, hanem a fogselyem vagy fogköztisztítókefe használatát is. Ezt célszerű kiegészíteni szájvízzel is. Ennek oka, hogy ennek használatával olyan területeket is elérsz, amelyeket sem fogkefével, sem fogselyemmel vagy fogköztiszítókefével nem tudnál.

HATÉKONYAN VESZI FEL A KÜZDELMET A BAKTÉRIUMOKKAL
A LISTERINE® egyedülálló illóolaj-formulával rendelkezik, amely:
felveszi a harcot a fogmosás után visszamaradó baktériumokkal.
eltávolítja a lepedék biofilmjében lévő baktériumokat - ez a mikroorganizmusok nagyon vékony rétege, amely a száj felszínét borítja.
hosszan tartó friss leheletet biztosít.

KÖVETKEZTETÉS:
Változtass a szájápolási rutinodon: A napi kétszeri szájvízzel történő öblögetés segít megőrizni a fogak és az íny egészségét.
Megelőzi és csökkenti a lepedéket, az ínyproblémák egyik fő okát. A fluoridos szájvizek pedig erősítik a fogzománcot.