Rana

Rana

Már egészen a veronai szerény körülmények közötti kezdetektől, Giovanni Rana globális élelmiszerforradalmat indított el, mikor 1962-ben megalapította a Pastificio Rana-t, ami mára Olaszország és a világ számos más országának is kedvenc friss tésztagyártójává vált.

Ez a szenvedély, az innováció és a család története.

Giovanni úr, a Rana család feje átadta nekünk az innovációhoz való rendíthetetlen hozzáállását. Ez az az örökség, amelyet ma vállalatként igyekszünk előre vinni. Azt akarjuk, hogy tésztáink ne csak a lehető legjobb töltelékekkel készüljenek, hanem tovább adjuk velük azt a lelkesedést is, amelyet a családunknak és barátainknak való főzésbe fektetünk.

Elképzeléseink megvalósításához folyamatosan újra kell értékelnünk és meg kell újítanunk a gyártási folyamatainkat. Az esetek többségében olyan gépeket találunk ki, amelyek korábban nem léteztek, bekapcsolódunk a tervezési fázisba, sőt a műszaki fejlesztésbe is. Nagyon büszkék vagyunk erre a megközelítésre, amely megkülönböztet minket! Ez a munkamódszer egy megállás nélküli utazás a kiválóság felé, amelynek nincs végállomása. Ez mind annak a hihetetlen szenvedélynek köszönhető, amely egyesíti mindazokat, akik a tésztagyárunkban dolgoznak, bármilyen szerepük is legyen.

Több száz receptet készítenek tésztagyárainkban, viszont még a mai napig sem találtuk meg kedvencünket! Semmi sem tesz olyan boldoggá, mint az étel: lelkesedéssel készítjük el, megkóstoljuk és aztán még egyszer megkóstoljuk! Célunk, hogy folyamatosan új, minden ízlést kielégítő recepteket alkossunk a világ összes tájáról.

A minőség egy választás: a lehető legjobb választás. A felhasznált alapanyagok minősége arra késztet bennünket, hogy minden nap új recepteket találjunk ki. Csakis friss, szabadtartású tyúkoktól származó tojást használunk és minden olyan alapanyagot, legyen az zöldség, sajt vagy hústermék, házon belül dolgozunk fel, hogy pontosan tudjuk, mit használunk, anélkül, hogy kompromisszumokat kötnénk. Termékeink tartósítószer, pálmaolaj, transzzsírsavak és tojáspor használata nélkül készülnek!