Kotányi

Mi az, hogy dip?
Ennek az angol kifejezésnek a magyar ’mártogatós’ szó feleltethető meg. Mártogatóst pedig mondhatjuk, bármiből lehet készíteni, s mindig sikert lehet vele aratni. Joggal állítjuk, ezek a szószok a partik nagy slágerei, mert nem csak isteni finomak s a tunkolással összehozzák a társaságot, elkészítésük mégis gyerekjáték.

Miért a Kotányit válaszd?
Mindig is a kiváló minőséget kerestük és kínáltuk. Fűszereinket gondosan válogatjuk termékeinkhez. Keverékeinket pedig precíz fejlesztés során tökéletesítjük, hogy a legjobb ízélményben legyen része mindenkinek. A Kotányi Secrets of családjának 3 újabb tagja: az Avokádókrém fűszerkeverék, a Salsa fűszerkeverék és a Humusz fűszerkeverék bármelyike nagyszerű társ lehet a nyári grillezések során. Felejtsd el a bolti szószokat, mert ezeket a dipeket tényleg roppant egyszerű elkészíteni, s így még azzal is villoghatsz, hogy saját készítésű mártogatós kerül az asztalra, hiszen nem igényel több erőfeszítést, mint leemelni a polcról. Az otthon készített étel mindezek mellett jóval egészségesebb, mint bolti társa, hiszen tudatosan válogathatjuk össze a hozzávalókat. Fűszerkeverékeink természetesek és tartósítószermentesek.

Tudtad, hogy nem csak az említett szószokhoz használhatod ezeket a mixeket? Próbáld ki egyszerűen joghurttal elkeverve, vagy salátához adva. Szárnyaljon a fantázia, izzon a grill és induljon a buli!

Kotányi