HARAPJ BELE EGY ÚJ KARAVÁN ÍZKALANDBA!

Karaván Toast

A street food töretlenül növekvő népszerűsége ihlette a Karaván új termékeinek bevezetését, a Karaván Toast sajtos szeleteket, melyek a márkától szokatlan módon, füstölés nélküli formában érkeznek.

Az új termékcsalád bevezetését a sajtfogyasztóktól kapott 3 fő visszajelzés hívta életre.

Az első a street food jellegű ételek iránt növekvő igény – hamburgerek, változatos szendvicsek és wrapok, melyek otthon is elkészíthetőek. Az ízélmények reprodukálásához azonban elengedhetetlenek a minőségi és finom sajtok.

A második - szintén növekvő trend - a sajt meleg ételekhez való felhasználása. A klasszikus Karaván füstölt sajt napjainkban is népszerű összetevő a meleg ételekhez pl. pizzához, tésztához és akár levesekhez is. A márka portfóliójában eddig is fontos szerepet kaptak a kimondottan melegen fogyasztandó termékek: a Karaván Grillsajt és a Karaván Sajt Steakek, melyekhez most megérkeztek a lágyan olvadó Karaván Toast sajtos szeletek.

Végül, de nem utolsósorban, a Karaván azokra a fogyasztókra is gondolt, akik nem részesítik előnyben a füstölt sajtokat, és a márka történetében először füstölés nélküli termékeket vezet be.

A Karaván Toast sajtos szeletek termékcsalád 3 változatban: Cheddar, Gouda és Sonkás ízben kerül a boltok polcaira. A 100 g-os csomagban 5 db, egyesével csomagolt 20 g-os szelet található.

Hozd ki legtöbbet a kedvenc hamburgeredből, vagy alkoss új recepteket a lágyan olvadó Karaván Toast Cheddar burger szeletekkel!
Dobd fel a toast szendvicsedet az ínycsiklandó, könnyen olvadó Karaván Toast Gouda sajtos szeletekkel, legyen szó reggeliről vagy vacsoráról!

Varázsolj a natúr melegszendvicsből egy sajtos-sonkás ízélményt a Karaván Toast Sonkás szendvics szeletekkel!

Az új termékek csomagolása egy új korszak beköszöntét is mutatja. A Karaván Toast sajtos szeletek modern, dinamikus, étvágygerjesztő és letisztult köntösben kerülnek a polcokra minden kezdő és gyakorlott házi séf számára.