A jól ismert Kaiser megújult csomagolásban

A jól ismert Kaiser megújult csomagolásban

A Kaiser termékeinek karakterét mindig is az odafigyeléssel válogatott hozzávalók és a hagyományos receptek iránt tanúsított tisztelet jellemezték: igazi magyar fűszerekkel és mesterségbeli szakértelemmel készültek a múltban, a jelenben és így marad a jövőben is.

Éppen ezért a Kaiser csomagolása megújult: a letisztult design megeleveníti azt a tradicionális gondolkodásmódot, amely a Kaiser márkát mindig is jellemezte. Ezt tükrözi a színhasználat is: a fekete és az arany harmonikus párosa is eleganciát, minimalizmust és a hagyományos értékrend felé való elköteleződést jelképezi.

A külcsín mellett a belbecs változatlan: bármelyik Kaiser-terméket választja, szájában érezni fogja a szétáradó ízek harmóniáját. Hiszen egyedülállóan finom darabokat készítünk — hagyományosan, szenvedéllyel.

Keresse a megújult Kaiser márka termékeit a METRO kínálatában. Válogasson kínálatunkból és kóstolja meg a méltán híres Kaiser Dán szalámit, a Kaiser Snidlinges vagy Klasszikus májast vagy a Kaiser széles sonka kínálatát.

Fedezze fel a változatosság hagyományát, élvezze a frissességet, a páratlan ízvilágot és a kiváló minőséget a Kaiser termékeivel!