25 év a gyümölcs szeretetében - Idén ünnepli 25. születésnapját a Jogobella márka

Jogobella

A Jogobella márka számára 2023 egy különleges év, ugyanis a márka fennállásának 25. évét ünnepli a közép-európai régióban. Vállalatunk különösen büszke azokra az eredményekre, amelyeket a Jogobella márka ebben az időszakban Magyarországon elért. 
2018 január óta, tehát már több mint 5 éve, egyértelműen a Jogobella az első számú gyümölcsjoghurt márka a magyar piacon. Az eladások évről évre folyamatosan növekednek, 6500 tonna éves eladott mennyiséggel és 2022-ben már 26%-os piaci részesedéssel rendelkezett (Forrás: GfK MAT 2022 december, az ivójoghurt mennyiséget nem tartalmazza). A Jogobella első helyen szerepel a spontán márkaismertségben, továbbá a gyümölcsjoghurt márkák közül a legismertebb márkává vált Magyarországon.

Új születésnapi kiadású termékek
A Jogobella 25 éves évfordulójának alkalmából 2 új termékkel bővítettük gyümölcsjoghurt portfóliónkat. Májusban bevezetésre került egy új mascarponés joghurt (málna és feketeribizli ízben), valamint egy új gyümölcsjoghurt csokoládé darabokkal (banános és epres ízben).
Krémes és lágy joghurtok, melyet a csokoládé darabok és a mascarpone tesz igazán különlegessé. 
A Jogobella joghurtokra jellemző gyümölcsös íz ezekben a termékekben is fellelhető, mely most finom krémességgel egészül ki. Extra gyümölcsös élvezet , finom krémes textúrával.
Az új termékek 130g-os kiszerelésűek, egyedi, születésnapi dizájnnal készültek, s már a csomagoláson is szembetűnő a 25 éves évforduló.

A Jogobella gyümölcsjoghurt portfólió új termékei

  • Jogobella mascarpone joghurt 130 g - málna, feketeribizli
  • Jogobella joghurt csokoládé darabokkal 130 g - banán-csokoládé, eper-fehércsokoládé