Jacobs

Jacobs

EGY KÁVÉMÁRKA, HOSSZÚ MÚLTRA VISSZATEKINTŐ TRADÍCIÓVAL

A kávéfogyasztók már 1895 óta bíznak a Jacobs kávémárka szakértelmében. A Jacobs kávék széles portfóliója elérhető őrölt-pörkölt, szemes, többféle kapszulás, instant és cappuccino változatokban is. A Jacobs kávé sokszínűségének köszönhetően minden ízlésnek megfelel.

A Jacobs Nespresso®* kávégép kompatibilis kávékapszuláival élvezheti a kávé telt ízét! Sokoldalú alumínium kapszuláink hosszan és maximálisan megőrzik a Jacobs varázslatos aromáját, így a gondosan válogatott kávészemek intenzív eszpresszó ízélményt biztosítanak. A légmentesen záródó csomagolás hosszú időn át garantálja az Espresso és Lungo kávékapszulák kínálta intenzív ízélmény és a vastag, mégis könnyű krémréteg tökéletes kombinációját.

Az erőteljesebb ízélménytől a könnyedebb aromákig mindenki megtalálja azt a kávét, amelyet a mindennapok során fogyaszthat! A 20 db-os kiszerelés pedig lehetővé teszi, hogy tovább élvezhesse a Jacobs kávé által nyújtott kávéélményt.

A Jacobs Lungo Decaffeinato egy koffeinmentes lungo, amely kizárólag gondosan válogatott, magas minőségű kávébabok felhasználásával készült, melyek a gyengéd pörkölésnek köszönhetően finom, lágy aromákat és édeskés ízjegyeket eredményeznek.

A könnyed Jacobs Lungo 6 Classico kapszulák kiváló minőségű Arabica és intenzív Robusta ideális kombinációját rejtik magukban. Tökéletes választás azoknak, akik a lágy és friss ízeket kedvelik, kiegészítve különleges, fűszeres jegyekkel.

A Jacobs Lungo 8-ban magas minőségű, gazdag ízvilágú arabica és erőteljes robusta kávészemek keveréke egy testes, intenzív eszpresszót eredményez.

Az impozáns Jacobs Espresso Intenso 10 erőteljes karakterét a Robusta fűszerességének, friss és gyümölcsös ízjegyeit pedig a prémium minőségű Arabicának köszönheti. Tökéletes összhangjuk azok számára ideális választás, akik szeretik hosszan kiélvezni a kávézás kínálta intenzív ízélményt.

A dinamikus Jacobs Espresso 12 Ristretto kávékapszula az erőteljesebb ízeket szeretők kedvence. A látványos fekete külső mögött a telt ízvilágot képviselő Robusta és a lágyabb karakterű Arabica hibátlan elegye rejtőzik.

Varázsolja tejeskávéját rendkívülivé a Jacobs Café Selection kávékapszulából készített eszpresszóval. A kiváló minőségű Arabica kávébab és a Robusta kombinációja enyhe ízű, így tökéletes a cappuccino vagy a latte macchiato elkészítéséhez.

Fedezze fel az összest variánst és találja meg kedvenc Jacobs kávékapszuláját.

*Harmadik fél védjegyei nem kapcsolódnak a JACOBS DOUWE EGBERTS-hez.

További ajánlataink
Kíváncsi nagyszerű ajánlatainkra?
akciós katalógusok
Ismerje meg legfrissebb ajánlatainkat az Ön számára.  
Katalógusok
Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ismerje meg a legfrissebb ajánlatainkat.  
Hírlevél feliratkozás