A Gyulai lényege több mint 150 éve változatlan - kiváló alapanyagok, szakértelem és egy csipet a gyulai lélekből. Ezért lehetünk a jelenünkre ugyanolyan büszkék, mint a múltunkra. Reméljük ez még legalább 150 évig így is lesz!
Gyulán nem csak „kolbászból van a kerítés”. Termékválasztékunkban a vékony, vastag, csípős vagy csemegekolbászok és szalámik mellett ajánlunk májast, virslit, felvágottakat, főtt termékeket, sonkákat is. Termékeink minőségét minőségbiztosítási rendszereink működtetése, cégünk szakember gárdája garantálja.
Mit jelent a Gyulai? Bizalmat, szakértelmet, gondoskodást. Finom perceket a családi reggelinél, vacsoránál. Az elmúlt években többször megkaptuk az egyik legmagasabb hazai szakmai elismerést, a Magyar Termék Nagydíjat. 2010-ben az Európai Bizottság Oltalom alatt álló földrajzi jelzés (OFJ) védjegyhasználatát engedélyezte a gyulai kolbász számára. 2013-ban a Gyulai Kolbászt szakmai grémium beválasztotta a HUNGARIKUMOK Gyűjteményébe. 2015-ben a Gyulahús Kft. megkapta a Magyar Termék Nagydíj Gazdaságért Nívódíjat. A Gyulai márka elnyerte mind a MagyarBrands, a SuperBrands és a Business Superbrands címet is, melyet azóta is számos elismerés követ hazai és nemzetközi megmérettetéseken egyaránt.
A Gyulai Kolbász mára fogalommá vált. Páros, paprikás, nem csípős. Pikáns ízét a bors adja. Több mint száz éve elismert Európában is – 1910, 1935, 2015 csak néhány, Brüsszelhez köthető megmérettetés – Aranyérem, Aranydiploma, és legutóbb 2 Aranycsillag egy nemzetközi bíráló bizottság vakteszjén, ahol 200-nál is több országból mérettettek meg termékek. A magyar gasztronómia elismert étke.
Az első igazi valódi kenőmájas a Gyulai Májas volt, melyet a gyerekek is nagyon kedvelnek. A klasszikus íz mellett a Majoránnás Májast a zöldfűszerek kedvelőinek, a testesebb ízeket szeretőknek pedig a Kolbászfűszeres Májast ajánljuk. Minden készítményünk glutén- és laktózmentes, így a táplálékallergiások is színesíthetik étrendjüket a Gyulai Májasokkal. 2010-ben a Gyulai Májas Magyar Termék Nagydíjas lett.