Gliss & Taft

Gliss & Taft
Schwarzkopf – FOR EVERY YOU

A HAJAD TÖBB, MINT CSAK HAJ. A HAJAD EGY VÁSZON EGYEDI SZEMÉLYISÉGED KIFEJEZÉSÉRE.
EGY FOLYAMATOSAN VÁLTOZÓ TÜKÖRKÉPE ANNAK, AKI LENNI AKARSZ. MERT A HAJAD EGY TÖRTÉNETET MESÉL EL - A TE TÖRTÉNETEDET.
ÉS EZÉRT VAGYUNK MI ITT: HOGY MEGADJUK NEKED AZ ESZKÖZÖKET, AMIVEL SZABADJÁRA ENGEDHETED A HAJAD EREJÉT ÉS KIFEJEZHETED AZ IGAZI ÉNED.

FEDEZD FEL A SCHWARZKOPF INNOVATÍV HAPTIQ RENDSZERÈT, A LÁTHATÓAN ÉS ÉREZHETŐEN GYÖNYÖRŰ HAJÉRT:
1 MIKROKÖTÉSEKET ÉPÍT A HAJBAN
2 VÉDŐRÉTEGGEL BORÍTJA BE A HAJAT
AZ EREDMÉNY: MEGERŐSÖDÖTT HAJ

A HAPTIQ RENDSZERT A HAJ HELYREÁLLÍTÁSÁRA, ERŐSÍTÉSÉRE ÉS VÉDELMÉRE FEJLESZTETTÉK KI. A HAJON BELÜL ÉS KÍVÜL IS HAT, AZONNALI ÉS HOSSZAN TARTÓ HATÁST BIZTOSÍT.

BELSŐ HATÁS: A HAPTIQ RENDSZER ÚJ MIKROKÖTÉSEKET HOZ LÉTRE A HAJ BELSEJÉBEN, AHOL A HAJKÖTÉSEK KÜLSŐ TÉNYEZŐK MIATT, MINT A TÚLZOTT HŐHATÁS, FÉSÜLKÖDÉS, NAPOZÁS, MEGSÉRÜLTEK.

KÜLSŐ HATÁS: A HAPTIQ RENDSZER EGY VÉDŐRÉTEGGEL BORÍTJA BE A HAJ KÜLSŐ RÉSZÉT, MELY SEGÍT VÉDELMET BIZTOSÍTANI A JÖVŐBELI KÁROSODÁSOK ELLEN.

EREDMÉNY: MEGERŐSÍTETT HAJSZERKEZET, LÁTHATÓAN ÉS ÉREZHETŐEN GYÖNYÖRŰ HAJ.

Érdemes a Gliss hajápoló termékcsalád több típusú termékét is használni az eredmény maximalizálásáért. HaptIQ technológiát tartalmaznak a Gliss hajolajak, hajszérumok, hajmaszkok és 7 másodperces hajápolók, a termékek csomagolásán található ápolási skálának köszönhetően pedig Te is könnyedén megtalálhatod a számodra megfelelően ápoló Gliss termékeket!

1-es fokozat: gyengéd ápolás vékonyszálú, lelapuló és normál hajra
2-es fokozat: közepes erősségű ápolás száraz, töredezett és fakó hajra
3-as fokozat: mélyreható ápolás erősen sérült hajra

Taft termékek széles választéka biztosítja, hogy mindenki megtalálja a hajformázási szokásainak megfelelő termékeket. Legyen az dús vagy lapos haj, göndör vagy kiegyenesített, fix stílus vagy nedves megjelenés. Mindenképp ajánlott a hővédő és egyedi igény szerint hajhab, hajlakk, zselé vagy wax használata. A HaptIQ technológiával ellátott hajlakkok erősségét 1-től 5-ig tartó skálán mérjük, mely a csomagoláson fel van tűntetve. Minél magasabb a „számozás”, annál erősebb és tartósabb hatást biztosít a termék.

Minden Taft és Gliss termék PETA tanúsítvánnyal rendelkezik – állatkísérlet-mentes, az EU jogszabályoknak megfelelően.