Dublin Dairy- egyenesen az ír rétekről!

Igazán ízletes ír termékek, ahol az íz és a minőség a legfontosabb!

A Dublin Dairy termékekben felfedezheti Írország igazi ízét, és minden egyes falat a sziget legszebb tájaira repíti el! A Dublin Dairy az egyszerű és gyors főzés és a szeretteiddel való ünnepi étkezések szinonimája is. A márka híres a magas minőségre való odafigyeléséről, melyet garantálnak az ír lóherét viselő termékek. Írországot nem véletlenül hívják a Zöld szigetnek. Híres örökzöld rétjeiről, ahol szinte egész évben tehenek legelnek. Az ír teheneknek mindenük megvan ahhoz, hogy tejük a legjobb minőségű legyen: zöld fű, mérsékelt éghajlat, különleges gondoskodás. Ez teszi a tejükből készült Dublin Dairy termékeket olyan egyedivé és ízletessé.

Termékek:
A Dublin Dairy ír vaj - eredeti recept szerint készített, 82%-os zsírtartalmú, autentikus, természetes vaj. Tejes aroma, és élénksárga szín jellemzi, amely a béta-karotintól származik – ez csak a legfrissebb fűben található. Szépen kenhető már néhány pillanattal azután is, hogy kivették a hűtőszekrényből. A titok az, hogy a vaj olyan tehenek kiváló tejéből készül, amelyek az év közel 300 napján legelnek Írország zöld rétjein! Az ír vaj A-, D-, E- és K-vitaminforrás, ezen felül értékes és egészséges CLA zsírsavakat tartalmaz.

Dublin Dairy vörös cheddar - Félkemény, érlelt tehéntejből készült sajt, jellegzetes aromával. Megfelelően sós és enyhén fűszeres ízű, intenzív narancssárga színű. Könnyen vágható és reszelhető. Szendvicsek és gyorsételek legjobb kiegészítője. Tökéletes kiegészítője egy klasszikus sajtburgernek. Érlelés 2-3 hónap.

Dublin Dairy