Ínycsiklandó protein pudingok a Dr.Oetkertől!

Ínycsiklandó protein pudingok a Dr. Oetkertől!

Bemutatjuk legújabb desszertkülönlegességeinket: a krémesen lágy Dr. Oetker protein pudingokat! Az ínycsiklandó finomságok nem csak a napi fehérje beviteled támogatják, hanem kiváló választásnak bizonyulnak akkor is, ha aktív és sportos életmódot folytatsz - ráadásul hozzáadott cukor nélkül*.

A 200 g-os csokoládés High Protein Puding egy fenségesen ízélményt nyújtó, krémesen lágy protein puding. Egy pohár elfogyasztásával akár 20g fehérjét is bevihetsz, ami kiválóan illeszkedik a sportos és aktív életmódhoz. Ráadásul zsírszegény összetételének köszönhetően nem kell aggódnod a felesleges kilók miatt sem. A csokoládés High Protein Puding egy igazi különlegesség, melynek ínycsiklandó íze hozzáadott cukor nélkül* is elvarázsol.

A különleges ízek és textúrák kedvelőinek ajánljuk a High Protein Puding grízpudingot. A különleges ízélmény mellett egy pohár elfogyasztásával 15g fehérjét is bevihetsz. Ez az ínycsiklandó finomság ráadásul nem csak kiváló fehérjeforrás, de hozzáadott cukrot sem tartalmaz*, alacsony zsírtartalmának köszönhetően így tökéletes választás az aktív életmódot folytatóknak.

A Dr. Oetker több, mint 100 év pudingkészítési tradíciójához hűen a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően alkottuk meg proteinben gazdag termékeinket, hogy mindig a legjobb ízélményt nyújtsuk ráadásul mindezt az aktív és sportos életmódot támogató fehérjetartalommal.

Ha szeretnéd a táplálkozásodat fehérjében gazdag finomságokkal színesíteni, ugyanakkor nem szeretnél lemondani a finom ízekről sem, akkor a Dr. Oetker High Protein Puding csokoládés és gríz ízekben tökéletes választás számodra!
Élvezd az aktív életmód és az ínycsiklandó ízek tökéletes kombinációját a Dr. Oetkerrel!
Keresd a termékeinket a METRO áruházak polcain, és ne habozz kipróbálni őket!

*Természetesen előforduló cukrokat tartalmaz