Danone Activia

Danone Activia

A világ első hagyományos joghurtkultúra mellett, Bifidus baktériumtörzsel dúsított joghurtját az Activia készítette 1986-ban. Minden pohár Activia 5 élőkultúra egyedi kombinációját tartalmazza, mely kombináció a Bifidus Actiregularis élőkultúrából és további 4 különböző élő baktériumtörzsből (joghurtkultúrából) áll. Emellett kalciumot is tartalmaz, amely hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez!

Gyümölcsös? Gabonás? Vagy esetleg natúr? Ezeket mind megtalálod az Activia portfóliójában.

A gyümölcsös és gabonás termékeket most 125g-os kiszerelésben találod meg a boltok polcain, 8 ízben, így kedvedre válogathatod össze a kedvenceidet.  
A natúr kedvelőknek pedig 2 termék is megtalálható 4x125g-os kiszerelésben, az Activia krémes, illetve a pille, amelynek állaga könnyű, szinte habos és rendkívül finom.   
Modern korunkban egy étel annyira ízletes, amennyire jól mutat az Instagramon – és ezzel nincs is baj! Az étel élményét az ízeken túl a szín, az állag és az illat adja. Az Activia kutatások keretében érzékszervi szakértőinkkel karöltve azon dolgozunk, hogy az Activia minden szinten tökéletes élményt nyújtson.

Modern berendezésekre, valamint fogyasztói és ügyfélkutatások eredményeire támaszkodva a Danone Nutirica Kutatóközpont tudósai segítenek megtalálni azokat az illatokat és érzékszervi tulajdonságokat, melyek garantálják a legmagasabb elégedettséget.

Ízvilágunk - A lágyság a középső nevünk. Rendkívüli figyelmet fordítunk a friss tej és a fermentáció egyensúlyára, hogy különleges ízvilággal kényeztessünk téged.

Termékeink állaga - Bársonyosan krémes, és lágyan olvad a szájban. Mindez az élmény gyümölcsdarabokkal vagy éppen magvakkal téve lesz még izgalmasabb.

Illataink - Csak a természetből merítünk inspirációt: gyengéden tejes alapillat, melyet a gyümölcsök lágy illata tesz harmonikussá.

Színeink - Ahogy ezt is a természet ihlette… csábítóan lágy és fehér. Hozzáadott gyümölcseink pedig az eredeti, érett színvilágot tükrözik.

Hangjaink - Mmm… mmm… mmm… mennyei!