Ismerd meg a Chepke vajkrémcsaládot!

Chepke
A Chepke vajkrémek megbízható alapul szolgálnak mind a közétkeztetés, mind a főzés, vagy az egyedi felhasználás esetén. Ennek oka, hogy az előállítása során minden részletre kiterjedő figyelmet szentelünk, beleértve az alapanyagok megbízhatóságát és a gyártási technológiát is.

Az IFS védjegy tanúsítja, hogy készítményeink a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek, így garanciát nyújtanak a további felhasználás során is. Emellett büszkék vagyunk arra, hogy termékeink Magyarországon készülnek, helyi alapanyagok felhasználásával. Ezek előállításához saját farmot működtetünk Dunakiltin. Holistein-fríz tehenészetünk biztosítja a megújult üzemünkben feldolgozásra kerülő tej jó részét. A Chepke-Farmon tartottszarvasmarhákat a jó gazda gondosságával neveljük.

Társaságunk, a Profood Flexum Kft. nagy hangsúlyt fektet rá, hogy figyelembe vegye a vevői igényeket, és ennek megfelelően alakítsa ki termékeink tartalmát és fűszerezését. Jelenleg három ízben forgalmazzuk a vajkrémeket, Chepke natúr vajkrém, Chepke magyaros vajkrém és Chepke zöldfűszeres vajkrém. Ezek mindegyike 1 kg-os vödörben kapható, ami nemcsak praktikus, de újrazárható a csomagolásuk, így mindig a termék mindig friss marad, ezzel megelőzve az esetleges felülfertőzöttséget. 

Számunkra elsődleges, hogy a hétköznapok fontos pillanataihoz a legfinomabb tejtermékeket állíthassuk elő, ezt pedig már tizenöt éve elmondhatjuk magunkról!
További ajánlataink
Kíváncsi nagyszerű ajánlatainkra?
akciós katalógusok
Ismerje meg legfrissebb ajánlatainkat az Ön számára.  
Katalógusok
Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ismerje meg a legfrissebb ajánlatainkat.  
Hírlevél feliratkozás