Apetina - Arla

Arla
Az Arla azok a gazdák tulajdonában van, akik a termékek gyártásához szükséges tej nagy részét termelik. Szenvedélyesen törekszenek a kiváló minőségű tej előállítására, felelősségteljes módon, ami garantálja, hogy a legjobb minőségű termék kerüljön az asztalra. Az Arla tejtermelői számára az állatok jóléte és a fenntartható gazdálkodás kéz a kézben járnak. A minőségellenőrzési program gondoskodik arról, hogy a tejelő teheneket folyamatosan egészségesen, kényelmesen és jól táplálva tartsák. Ez jó a teheneknek és a gazdáknak is,- mert az egészséges tehenek boldog tehenek – és a boldog tehenek több tejet és jobb minőségű tejet is adnak.

FEDEZD FEL AZ ARLA SAJTOKAT – ADALÉKANYAGOK NÉLKÜL!
Az ARLA friss krémsajt csak természetes alapanyagokból készül, és kifejezetten friss íz jellemzi. Tökéletes megoldás reggelihez, egy gyors uzsonnára vagy vacsorára az egész család számára. Egészséges és ízletes, amikor csak szükséged van rá – szendvicshez, mártáshoz, sós süteményhez vagy sajttortához.

CSAK NÉGY TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ, ennyi kell az Arla krémsajt elkészítéséhez. Valójában olyan egyszerű, hogy otthon is elkészítheted.
Keresd az üzletekben a terméket különböző ízekben, 200 g illetve 1,5 kg kiszerelésben!

KORONÁZD MEG A ZÖLDSÉGEKET APETINA KRÉMFEHÉRSAJTTAL!
A friss, természetes és ízletes alapanyagoknak köszönhetően a kiváló minőségű termékcsalád inspirációt és izgalmas kísérleteket hoz a konyhába. 
Az Apetina leginkább a meleg és hideg ételek kedvelt kiegészítője, így tökéletes partner kedvenc zöldségedhez.

Próbáld ki az egyik kedvenc receptünket: Paradicsomos tatin APETINA®krémfehérsajttal és kakukkfűvel

Amire szükséged lesz:
1 evőkanál balzsamecet, 2 evőkanál porcukor, 25 g sótlan vaj, 4 evőkanál friss kakukkfűlevél, durvára vágva, 400 g sárga és piros koktélparadicsom vegyesen, liszt a munkafelület megszórásához, 500 g leveles tészta, 200 g Apetina krémfehérsajt, 20 cm átmérőjű, sütőbe is tehető serpenyőre

Így készítsd el:
1. Melegítsd elő a sütőt 200 °C-ra légkeveréssel (gázsütőn 7-es fokozat).
2. Egy kis serpenyőben melegítsd fel a balzsamecetet és a cukrot. Amikor a cukor feloldódott, add hozzá a vajat, a kakukkfű felét és keverd addig, amíg a vaj felolvad. Ezt a keveréket öntsd bele a sütőben is használható serpenyőbe és oszlasd el egyenletesen az edény alján.
3. Tedd a paradicsomokat a serpenyőbe úgy, hogy szorosan helyezkedjenek el egymás mellett és ne legyenek közöttük nagyobb hézagok.
4. A munkafelületet vékonyan szórd be liszttel és nyújtsd ki a tésztát akkorára, hogy 2 cm-rel nagyobb legyen, mint a serpenyő. A tésztát borítsd rá a serpenyőre és egy éles késsel körben vágd le a fölösleget. A serpenyő széleinél nyomkodd be a tésztát úgy, hogy lefedje a paradicsomokat.
5. Tedd sütőbe 30-35 percre, vagy amíg a tészta aranybarnára nem sül.
6. Vedd ki a serpenyőt, pihentesd 5 percig, majd átfordítva borítsd ki a tartalmát egy nagy tepsibe. Szórd meg Apetina krémfehérsajttal, a maradék kakukkfűvel és fűszerezd fekete borssal.
7. Tedd vissza a sütőbe még 5 percre, majd vedd ki és tálald.