Alpro növényi italok

Alpro

Miért jó választás az Alpro? Elsősorban azért, mert a növényi alapú italainknak, joghurtkultúrát is tartalmazó növényi alapú alternatíváinknak és főzőkrémeinknek olyan természetes összetevői vannak, mint a szója, zab, rizs, kókusz, mandula vagy a mogyoró. Másodsorban pedig azért, mert termékeink 100%-ban növényi alapúak, így vigyázunk rád és bolygónkra is és emellett még őrülten finomak is!

 

KÜLDETÉSÜNK

Szeretnénk támogatni az emberek egészséges étkezési szokásait.

Szeretnénk téged és mindenki mást, aki ezen a csodálatos bolygón él, arra ösztönözni, hogy nézzenek más szemmel a növényekre – ezzel is változást hozva a világba.

 

VELED VAGYUNK

Tudjuk, hogy változatosan étkezni, a régi, rossz szokásoktól megszabadulni sokszor nehéz, de itt vagyunk, hogy finom, növényi alapú termékeinkkel támogassuk azokat, akik változtatni szeretnének. Szurkolunk mindenkinek, aki próbálkozik, hiszen minden lépés – kicsi vagy nagy – egy újabb lépés a jó irányba. A haladás, az haladás - és mi ebben hiszünk, amióta csak a növényi alapú termékek úttörői lehetünk.

 

A NÖVÉNYI ALAPÚ TÁPLÁLKOZÁS ELŐNYEI

KEDVEZŐ AZ EMBERI SZERVEZETNEK

Folyamatos innovációk, a legújabb táplálkozási irányzatoknak megfelelő növényi alapú termékfejlesztések. A sokféle alapanyagnak köszönhetően a növényi alapú termékek a nap bármely étkezéséhez felhasználhatóak, könnyen részévé válhatnak egy egészséges, kiegyensúlyozott étrendnek.

 

KEDVEZŐ A BOLYGÓNAK

  • Ellenőrzött minőségű összetevők
  • GMO? Köszönjük, nem!
  • Folyamatos törekvés a fenntarthatóbb termelési, csomagolási és szállítási megoldásokra.
  • Erdőírtás? Szó se lehet róla!

 

TERMÉKEINK

NÖVÉNYI ITALOK

Csodás növényi alapú italt keresel, ami a müzlidhez is jó, amivel összedobhatsz egy jó kis smoothie-t vagy ami önmagában is finom? Jó úton jársz!

 

BARISTA ITALOK

Az Alpro Barista termékcsaládot kifejezetten azért fejlesztettük ki, hogy otthon se kelljen lemondanod az ínycsiklandozóan habos kávé élményéről. Barista italainkat otthoni körülmények között is könnyű habosítani, instrukcióink szerint elkészített habjuk nem esik össze, így tökéletes partnerei lehetnek bármely növényi alapon készülő cappuccinonak, lattének vagy macchiatonak.

 

SZÓJAGURTOK

Innovatív növényi alapú készítményt keresel joghurtkultúrával a reggelihez, egy jó kis tízórai nasihoz, vagy azért, hogy késő este is kéznél legyen valami vegán? Bízd csak ránk, nézz körül a termékeink között és próbáld ki szójagurtjainkat!