KÓSTOLJ BELE VENETO ESSZENCIÁJÁBA!

A VOLERE borok fenntartható módon, szívvel-lélekkel és szakértelemmel készülnek a legkiválóbb olasz szőlőfajtákból.

Bővítsd borlapod és válaszd vendégeid számára a METRO év borait!

Volere

CADIS 1989 PINCÉSZET - VENETO, Olaszország

Alapításától kezdve a CADIS 1898 Pincészet olyan ütemben növekedett, amely az olasz és nemzetközi bortermelés egyik legelismertebb bortermelőjévé tette. A pincészet ma mind nemzeti, mind nemzetközi szinten a térség vezető termelője. Több mint 120 év tapasztalat és történelem gazdagítja a pincészet szakértelmét és a magas minőségű borkészítést. Területeik Verona keleti részén, Veneto régióban helyezkednek el olyan híres borvidékeken, mint a Soave, Valpolicella és Durello.

Világhírű boraik a hagyományos és modern borkészítés harmonikus elegyét tükrözik. A VOLERE borok őshonos szőlőfajtákból fenntartható módon a legnagyobb gondosság mellett készültek.

VOLERE GARGANEGA VENETO

FEHÉRBOR

Volere Garganega Veneto
  • Szőlőfajta: garganega 100 % 
  • Évjárat: 2023
  • Alkohol: 12 %
  • Szalmasárga szín zöld reflexekkel, a legalább 10 napig tartó szárítási technikának köszönhetően a bor aroma- és ízgazdagsága egyedülálló. Illatban a trópusi gyümölcsök és az érett őszibarack jegyeit ötvözi, mely frissen szedett rózsa aromájával egészül ki.
  • Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 10–12°C
  • Ételpárosítás: Remekül illik hal előételekhez, tésztákhoz, csirkehúsokhoz és mozzarellasajtokhoz

VOLERE MERLOT CORVINA VENETO

ROSÉBOR

Volere Merlot Corvina Veneto
  • Szőlőfajta: merlot 51 %, corvina 49 % 
  • Évjárat: 2023
  • Alkohol: 12 % 
  • A korallszínű bor a borkészítési folyamat során 12 óra héjon áztatással érte el színét. Kóstolva a könnyed test hosszú lecsengéssel párosul, mely ropogós illatjegyeivel és frissen szedett rózsa aromájával egészül ki
  • Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 10–12°C
  • Ételpárosítás: Tökéletes választás aperitifként, előételekhez, fúziós konyhához, pizzákhoz és csípős fűszeres ételekhez

VOLERE CORVINA VENETO

VÖRÖSBOR

Volere Corvina Veneto
  • Szőlőfajta: corvina 100% 
  • Évjárat: 2023
  • Alkohol: 13%
  • Rubinvörös színét a legalább 10 napig tartó szárítási technikának köszönheti, amely a bor aromáinak és ízének gazdagításáért és lágyításáért is felelős.

    Ízében érett cseresznye és sötét bogyós gyümölcsök jegyek mutatkoznak, melyeket lágy fűszeres, édesgyökér ízjegyek kísérnek. Acéltartályos erjesztés 22°C-on héjon áztatással, majd az érlelési fázis is acéltartályban fejeződött be.

  • Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 16°C
  • Ételpárosítás: Ideális kísérője a lasagnának, hideg felvágottaknak, pácolt húsoknak és érett sajtoknak